![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Kahrolsun PKK Başkalarının terör örgütü ilan edemediğini biz ilan ettik |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Amerika bizim stratejik ortağımız falan değil. Bu bir uydurmaca. İzleyin görün. Amerika PKK'yı taşeron olarak kullanıyor. Hatta uydularını ve haber alma teşkilatlarını bile onlar için kullanıyor. Uyan Türkiyem. Uyan Türkiye'yi yönetenler. Alın size ispatı : Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...]
__________________ Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #3 (permalink) |
| Super Moderator | İzlemedim gerek de yok zaten 2000 doğumlu bebeler bile biliyor amerikanın ekonomisinin silah satışına bağlı olduğunu ve savaş oldukça amerikanın gelişeceğini. Ya soykırarcasına saldırıp bir seferde halledeceğiz ya da hiç savaşmayacağız amerikaya en büyük ekonomik ambargo budur.
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: antalya
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts | bırlık olmamız gereken zaman bu zaman ama malesef ınsanlarımız gerı kafalı farkında bıle olmadan turkıye elden gıdıyor ama baskaıler buna bır care bulamadılar nedense hala borc yuzunden kölelık yapıyoruz |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Junior Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: istanbul
| |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: İSTANBUL
Ruh Halim: | Türkiyenin konumu amerika için çok önemli.Bizi elimde tutmak için güçlenmememiz gerekiyor.Bunun içinde devamlı olarak başımıza bir dert sarıyorlar.Böl yönet politikası çalışıyor.Her kademede eksik olan eğitimsizlik ise onların en büyük yardımcısı.Cahil olanı kışkırtmak kolay. |
| | |
![]() |
| Tags: amerika, kullaniyor, olarak, pkkyi, taseron |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|