![]() |
| ||||||||
| Kahrolsun PKK Başkalarının terör örgütü ilan edemediğini biz ilan ettik |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: g.o.p uA-eski açık
Thanks: 17 Thanked 313 Times in 150 Posts | Yıllarca askerlerimizi şehit eden PKK'ya yardım eden bu şerefsiz varlık, Almanya'ya gittiğinde gazetecilerin, Türkiye den kaçarken yanında birşeyler getirip getiremediğini sorduklarında bu şerefsizin verdiği yanıt şu oldu; ''Hiçbir şey getiremedim ama bir tek arabama yanıyorum Arabam şerefsizlerin ülkesinde kaldı...'' Almanya'da PKK bayrağı altında konser veren bu şerefsiz kişinin konser alanının kapısına astığı yazı "Türkler ve Köpekler Giremez" İşte siz bu adamı dinliyorsunuz.. Zamanında bilmeden,PKK'ya dolaylı yoldan yardım ettik, çünkü bu kişinin kaset ve Cd'si alınıyordu ve kendi paramızla askerlerimize mermi yağmasına neden oluyorduk. Bu kişinin ne kadar şerefsiz olduğunu öğrendiğimizde ise bazı insanların dediği şu sözler sanırım şehitlerimizi ve atalarımızın kemiklerini sızlatmıştır;''Ben adamın kendisini değil,şarkılarını seviyorum...'' Devam edin... Adam size, çoluğunuza çocuğunuza şerefsiz desin, sizde onu dinleyin bakalım... Ama unutmayın ki, Askerlerimizi şehit eden her mermide bu kişinin ve onu dinleyenlerin de payı vardır. Başkaları da var elbette... Elinde rakı kadehi ve belindeki gümüş kabzalı tabancası ile PEKAKA nın sözde bayrağının altında poz veren Arif Sağ... Tek çözümün federatif sistem olduğunu söyleyen Yaşar Kemal... Türkiyenin soykırım yaptığını söyleyen Orhan Pamuk... Daha sayayım mı?... Unutmayın... Bu adamların kaset cd veya kitaplarını her alışınızda şehitlerimize bir kurşun da siz sıkıyorsunuz...
__________________ Raks edemedim yine yenildim Aksini göremedim kör oldum Haksızın vuramadım şakağına Baksın kör gözlerime-------"Size yalan söylemişler, edebiyat eğlencelidir" |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jul 2007 Bulunduğu yer: Aydın
Ruh Halim: | evt..hepsi doru.! ahnet kaya dinliyen vede ! kasetlerini alanlar ! pkk ya yardım vede yataklık yapıyor !
__________________ O Üsküdardadır ArarsanızZz Bulursunuz NANKÖR Ceza'nızı |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: g.o.p uA-eski açık
Thanks: 17 Thanked 313 Times in 150 Posts | çok Sevindim Kardeşim
__________________ Raks edemedim yine yenildim Aksini göremedim kör oldum Haksızın vuramadım şakağına Baksın kör gözlerime-------"Size yalan söylemişler, edebiyat eğlencelidir" |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Super Moderator | Bir kişi daha kazandık hadi arkadaşlar halkı bilinçlendirmeye devam. Orhan8, davamızda yanımızda olacağını umuyorum.
__________________ 26 sına kadar yokum. Site size emanet Konuşmakla varılır hedefe, gayret! Etki-tepki, iteler yetki . Ve reddi terket yetti. Artık artı konulur, ve yaşama eksi silinir. Her gününde nötr olur ve darısı başına denilir. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |