![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Kahrolsun PKK Başkalarının terör örgütü ilan edemediğini biz ilan ettik |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) | ||||
| Banned Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: u.A. ESKİ AÇIK y.o.r.g.u.n s.a.v.a.ş.c.ı
Thanks: 17 Thanked 313 Times in 150 Posts | vallahi apoyu özledim diyor şerefsiz
| ||||
| | | ||||
| | #4 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: u.A. ESKİ AÇIK y.o.r.g.u.n s.a.v.a.ş.c.ı
Thanks: 17 Thanked 313 Times in 150 Posts | ahmet kaya konuşmalrında biz vatanı birleştirmek istedik diyor kürtlere hak tanınmasını istedik diyor ama kim kalkıp bir kürde sen kürtsün defol diyor kim bir kürde bu vatanda yaşayamassın diyor kürt-türk kardeşdir kürtüde türküde bölmek isteyen şerefsizdir şu anda vatan bölünse kürt kardeşlerimiz dah güzel bi hayat mı sürücek hayır pkk ahmet kaya diye birini çıkarıyor halkın önüne seriyor halkı peşinde sürükleyip götürüyor sonra barışı özledim sen kendi bozduğun bir şeyi nasıl istersin bebek katili bir şerefsiz apoya karşı nasıl özledim dersin pkk bayrağının altında nasıl konser veririsin barış isteyen adam gelir apo nun yaptığı şeylerin insanlık dışı olduğunu açıklar gelir türk bayarğının önünde konser verir hem halkıda terörün kötü bir şey oldğuna inandırır halk desteğini pkk dan çeker al sana barış.... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Member Üyelik tarihi: Sep 2007 Bulunduğu yer: Ankara
Ruh Halim: | Benim çalıştığım yerde de bazı pislikler var ahmet kaya'yı halen savunuyorlar... bundan 1 yıl önce o klibi izlemiştim. Adi pkk'lı, o şerefsize söyleyecek en kötü kelimeyi bulamıyorum... ![]() |
| | |
![]() |
| Tags: ahmet, bayraginin, kayapkk, klip, konser, onunde |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|