![]() |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: kayseri
Ruh Halim: | arkadaşlar birini çok seviyorum tam iki sene oldu o da beni seviyor fakat ben onun sesini bile duymadım eminim o da benimkini duymamaıştır konuşmak istedi ona bi zarar gelsin istemedim benim yüzümden ve konuşamadım şimdi çalıştığım yerin önüne geliyor ve bakıp bakıp gidiyor ama onunla olmamıza imkan yok unutmak zorundayım untmasamda vazgeçmk zorundayım ama çok seviyorum ve hiç kimseler bilmiyor bu gizli sevgimi...
__________________ gerçek sevgi suskunlukta gizlidir sazada getirmeyeceksin sözede...!!! |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #4 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: kayseri
Ruh Halim: |
__________________ gerçek sevgi suskunlukta gizlidir sazada getirmeyeceksin sözede...!!! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: bursa
Ruh Halim: | ya nie olmucak bi iş ki ikinizde seviyosanız gayet güzel olur ailan napabilcek ki sonuçta bu fırsatı belki hiç yakalayamaya bilirsin ii düşün derim ben ![]()
__________________ MuTLu EdeMİcEKsEn,RaHAtSız Etme |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: ankara
Ruh Halim: | daha bu sorunları çözecek kadar büyümedim ama aşk die bşe yok bnce ![]()
__________________ ![]() YORGUN GÖZLERİM KAPANMAYA BAŞLADILAR........... DERS ÇALIŞIYORUM ARTIK BURALARDA OLAMIYCAMM......... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Super Moderator | ailenden çekinmenin nedeni ne ki ? nası reddedeceklerinden bu kadar emin oluyorsun ?
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: ege'nin incisi;)
Ruh Halim: | bnce ikinizide daha fazla üzme-sevginizden eminseniz sorunlar cözülür zaten-sonra yılar gecsede pişmanlıgını tasıyacagın bi karar verme-önyargılarındn kurtul ve olaya ii taraflarından bakmayı dene derim ben ![]() |
| | |