![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| İtiraflar Aman kimse duymasın :P |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 12 Temmuz 2008 Bulunduğu yer: ANKARA
Ruh Halim: | Oturmuşum bir barın bahçesine ...Yorgunluğumu atma adına...masamda bir duble rakı ve yanında kavun...İki masa ileride iki güzel bayan ve bir delikanlı...Bayanlardan biriyle arasıra gözgöze geliyoruz ama kendime gülmemek için kendimi rakıya veriyorum.... Ulan Nuri Baba, sen ne yaptığının farkında mısın? Sen gençliğinde bile bir delikanlının yanında ki kızlara bakmazdın, şimdi ne oldu oğlum, sapıttın mı lan... Diyorum demesine ama behey bal gözlüm, bu nasıl bakış be..Ulan öldürdün beni...Artık roller değişti...Sanki o erkek, ben bayanım...Gözlerini kaçıran ben oldum... Bir an elimde ki sigaranın bile titrediğini farkettim...Anladım ki, rakıyı bitirip bir an önce gitmeliyim...Yoksa, yıllar önce kaybettiğim bazı duyguları tekrar yaşamaya çalışmanın umarsızlığına düşebilirdim... Heyyy ... o da ne..!!! Bal gözlüm kalktı masadan ve bana doğru geliyor...mu...yoksa ben hayallerin içinde sarhoşluğumla debeleniyor muyum?..Yok beee...evet geliyor...ve geldi.... Oturabilir miyim ? Bende "Elbette buyrun" diyecek takat mi kalmış...Ve oturdu....Müzik gibi ses tonuyla : "Uzunca bir süredir tanıyıp tanımadığımı sorguladım...Sonunda sizi tanıdım...Siz Özge'nin babası Nuri Amca değil misiniz?".... Garsonu çağırdım ve "...dubleyi bırak oğlum..bana bir şişe rakı getir...".... |
| | |
| | #4 (permalink) |
Ruh Halim: | Gençliğinizin değerini öyle bilin ki ; sarraf bile o kadar bilemesin altının değerini...Çok ağlarsınız ama geçmiş olsun canım..Artık gemi kalkmıştır ve sen son yolcularla nereye gittiğini bile bilemeden çıkarsın yolculuğa... Bakarsın genç bir bayana...yüreğinde kıpırtılar varmış gibi gelir sana.. Belki o da bakmıştır sana, hemde erkek niyetine...Yine de bir "merhaba" diyemezsin... Ya sana "babam yaşındasın,utanmıyor musun?" derse, ne dersin, nasıl yanıtlarsın bu haklı sözü....girebilir misin böyle bir riske ? Gençliğinizin kıymetini bilin....Son pişmanlık hiç fayda etmemiştir....
__________________ " BU DÜZEN DEĞİŞECEK " DEDİLER... "DÜZEN" HALİNDEN MEMNUN... DÜZÜLENLER NE ZAMAN DEĞİŞECEK...!!! |
| | |
| | #6 (permalink) |
Ruh Halim: | Sevgili umut78 ; bu tür konuların cesaretle bir ilgisi yok...Kendine güvenle ilgili bir konu bu...Varsayalım ki, çevrende beğendiğin birisi var...Yolda karşılaştığında , yüzünde ki tebessümü hiç eksik etmeden ve gözlerinde ki ışıltıyı farkettirircesine , sımsıcak bir "merhaba" nın kime ne zararı olabilir...Eğer seni yanıtlamıyorsa, en azından kafanda ki anlamsız kuruntulardan kurtulmuş olursun...Eğer yanıtlarsa da hemen gevezeliğe başlama...Bir sonra ki karşılaşmanda bir kaç sözcükle başlatabilirsin arkadaşlığını.... Ulan, Güzin Ablaya döndüm be....Yuh olsun bana.....
__________________ " BU DÜZEN DEĞİŞECEK " DEDİLER... "DÜZEN" HALİNDEN MEMNUN... DÜZÜLENLER NE ZAMAN DEĞİŞECEK...!!! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Gold Member | yok estafurullah da...haklısın aslında eksik olan cesaret diye biliyorum kendimdeki bi keresinde denedm farkına bile vardım kendimde...güzell işler yaptım sevdiğim kişi için 2 haftamı sırf ona kurduydum ne yaparım ne ederim gibilerden..ama değer bilinmiyor be baba.. ![]() ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) | |
Ruh Halim: | Alıntı:
Sevgili dost ; senin yaşadığın yer de değer bilene rastlamadım ki...!!! Eşim le hemşerisin...Eşimin kardeşine de "kuşçu Ahmet" derlerdi...Bedestan da...Kısaca, oraları 40 yıldır bilirim....Bilmez olaydım....
__________________ " BU DÜZEN DEĞİŞECEK " DEDİLER... "DÜZEN" HALİNDEN MEMNUN... DÜZÜLENLER NE ZAMAN DEĞİŞECEK...!!! | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Gold Member | madem konu itiraf acıklayım itirafımı bende... cesaret edemediğim bu kişiokulumda olan bir kız...hemn karsı sınıfımda..ikinci dönm asırıı derece dikkatimi çekti olur olmaz bağlandım gülüşüyle bakısıyla o farketmese de...sınıfın kapısında durmam genelde sırf onu görebilmek için orada beqlerdim bi kere görmek için gördüğümde dünyalar benim olurdu sanki...ailevi birkaç olay yüzünden derslerim eskisindn kat kat kötüleşti hocalar farkındaydı arkadaslarım farkındaydı bir ben farkında değildim galiba..2 zayıf qeldi yılsonuna..sınava girecektim ne bilim hayattan bıkmıs yılmıs bir haldeydim sorunlarım yüzünden ...sınavlara kayıt olmak için gittiğimde ise onu gördüm ve öle çok sevindim ki sınava gelmeme.. ...ne kadar kötü olay olsa da sadece onu görmem beni öle çok mutlu etmiş öle çok sevindirmişti ki..sınavlara calısmasdım calıstım sırf onun için..ve gayet güsell notlarla basarılı oldum...2 hafta sürmüştü bu maraton..msnden konusrduk kacta geleceksin gibilerden...gelme saatinin 1-2 saat öncesinden gelir sanki o varmıs gibi hayaller kurardım...gece uyuyamazdım yarn nasıl gececek die...duygularımı dile getirdim olumlu birşeyler beqliyordum çünkü onun da bana karsı bos olmadığını biliyordum...ama dediği laf ne sen ne de baskası olmayacaq gibilerden gelince...düşündüm uzun uzun...hersey boşunamıydı...öle bir an ki teq tebessümü onun yanında görüyorsun ama o da olumsuz bir cvp verince...sevdiğimde en kral severim kimsenn vermediği sevgiyi veririm...hayata küsmüssem kimseye teq laf etmem içime atarım savaşırım yenerim veya yenilirim.... |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Gold Member | Alıntı:
haklısın...ama aslen buralı değilim ve bu beni buradakilerden farklı klan en güzel özelliğim..aslen boluluyum... ![]() | |
| | |