![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| İtiraflar Aman kimse duymasın :P |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: Yazılarımda;)
Ruh Halim: | Arkadaşlar anketi görünce aklıma geldi.Lisedeyken eşcinsel iki kız vardı..birinden çıkma teklifi almıştım.İddaya da girmiş olabilirler aralarında bilmiyorum artık ama hocalar dahil tüm okul biliyordu onların eşcinsel olduğunu.Üstelik sırf ben almamıştım..başka arkadaşlarda vardı onlardan teklif alan.Çok kavga ederlerdi hatta ben bulaşmazdım kışkırtsalarda ama dediğim gibi bu hormonel bir bozukluk bu nedenle de güvenip bu itirafı yaptım diye bu konunun kesinlikle dalgaya alınmamasını rica ediyorum sizden duyarlılığınıza inanarak .
__________________ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: (: SyMrNa :)
Ruh Halim: | var canım ya öyleleri bizim de üniversitede vardı elele gezerlerdi kantinde dışarda falan..denize bile elele girerlerdi..her yerde Tatu diye anılıyolardı zaten..ama rezalet bu ya hakikaten rezillik..toplumumuzun görüşünü bilmiyolar mı insanlar arasında bari öyle dolaşmasalar..ama amaç belli bi kere..dikat çekmek..
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: City oF GFB ! - Mıgros
Ruh Halim: | Aynn SnLe Nıe DaLga GeceLmkı
__________________ ♥---==-♥°° Ñè MuTlu VATANI Sevene°°♥-==---♥ |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| Ne MuTLu ••¤ TÜRKÜM ¤•• DiYeN'e ... ! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: Yazılarımda;)
Ruh Halim: | evet de neblim işde toplummuz böle şelerle dalga geçmei pek sevio söz meclis dışı önceden mahal vermemekçin dedim..yinede benimçin utanç verici bi durum değil elbette..teklif aldım die bendemi onlardanım nasıl karşı cinsten birini görüp hoşlanırsın buda öyle bişey..
__________________ |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Junior Member | Alıntı:
__________________ Hırs, azim, istek, yaş, baş, dinamizm, heyecan, aksiyon..... Aşk her yaşta!! | |
| | |