![]() |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: samsun
Ruh Halim: | ya cok seviyorum yaa daha 45 gün daha göremicemde.......... nolcak bölee...şehirler arası aşk olurmu? ya hiç sevmedim ben bu işi ya yanında olamamak çok kötü bişi...........offfffffffff ![]()
__________________ GİTME!!! Toplum tuzlu su gibidir. Yüzmesi rahat yutması zordur. |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | haklısın arkadaşım Allah sabır versin teknoloji de olmasa daha zor işin..
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: samsun
Ruh Halim: | bu işler çok deli işler yahu 5 gün önce grdm en sn kaçamak bi blsma ile nolck şimdi? şarkı şiir yeter mi bu özlemi gidermeye? tnrm tüm gzl dilekleri kbl etsin (sewnlerin) ![]()
__________________ GİTME!!! Toplum tuzlu su gibidir. Yüzmesi rahat yutması zordur. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | Alıntı:
beklenen gün gelecekse şarkılar da yeter özlemini gidermeye şiirler de..sonunda kavuşacaksın bunu bilmek seni rahatlatsın ![]()
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." Konu gizz87 tarafından (07-09-2008 Saat 06:08 PM ) değiştirilmiştir.. | |
| | |