![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| İtiraflar Aman kimse duymasın :P |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member | lütfen itirafımı okuduktan sora bnle dalga geçmein ![]() bigün bn bi düğüne gitmiştim baya yakın bi akrabann düğünü olduu için baya süslenip püslnmiştm neyse bn bnm kafadan bi iki kişi aldm yanıma bi yere oturup dedikoduya başladık birbirinden cins 3 kız geçti yanımızdan slk slk bakıp gittiler takmadm sora bnlar uyuz uyuz bakp glmeye başladlr bn sinirlenmeye başladm ama rezalet çıkmasın die susuorm bunlar laf atıp glmeye başladılar ynmdakiler sinirlendiler kızlara dalcaklardı durun dedim aklı bşnda biri olarak :P oturdular sora yine yanımızdan geçiolardı bn birine çelme taktım düştü dieride ona takılıp düştü bnde aaa pardon walla bilmeyerek olmadı dedim kızda sinirlendi ne yapıon sen dedi hakaret içeren laflar fln bnde kızın o dolşmış saçları tuttum çevirdim çevrdim kızı yere yatırdım elimi çekiom saçndan çıkmıo elim en sonunda ööfffh bee diip bi çektm kızın saçları elimde kaldı dieride bnm kznlerle ugrasıo onlar onla kavga ediodu sora kız kalktı yerden saçımı çekti bn elini tuttum sıktım fln bıraktı sora gidodu bu slklar pistin yakınlarında biyerde bn gzlim elbiseyle kızın üstüne atladım kız yere düştü saçını başını yoldum elbisesini parçaladm biton şey yaptım herkes şaşırdı olayın büyüklüünü fark eedip geldiklerinde bn kızın üstünde oturup kafasını yere vuruodum kaldırdılar üstnden bni sorada onu yerden kaldırdılar kız aglıo annesi fln elini yüzünü yıkadı bizim aile bnm ynmda hepsi bana bakıp gülüo kız hakknda konuşuo dier ailede gülüo bna bnde aglamaya başladım herkes noldu die sormaya başladı bnm cvbım yaaaaaaa![]() elbisem kirlndi saçm bozuldu oofh biliorm çok rezil bi insanım napiim doam bu ![]() ![]() htrladıkça sizlerle paylaşacaım rezilliklerimi ![]()
__________________ ATAMIZ SAYESINDE NE KADAR RAHAT UYUYORUZ KI; HALA UYANAMADIK!!!!! Konu esmer sheker tarafından (07-07-2008 Saat 02:53 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |