![]() |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: ---
Ruh Halim: | İtiraf ediorummm=) annem ve babam 2 haftalığına antalyaya gittiler ve biz abimle evde kaldık=) hergün bulaşık yıkamaktan mecalim kalmadı ya hergün bugün ne yesek derdi annenizin kıymetini bilin |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator | itiraf değeri ne ki bunun ![]() annemin değerini eskiden bilmiyordum falan mı demek istedin yoksa ? ^o)
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Senior Member Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: ---
Ruh Halim: | Alıntı:
ama beğenmediysen çöpe at canın saolsun ![]() Konu s4g0k4fk3f tarafından (06-27-2008 Saat 10:58 AM ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Dec 2007 Bulunduğu yer: angora(ankara bi daha sormayın bunu :p)
Ruh Halim: | benim bi öğretmenim vardı çay kaşığını bile yıkamazdı çay içmek için makinanın durmasını bekliodu
__________________ ![]() FAZLA SÖZE GEREK VAR MI?? |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Super Moderator | her beğenmediğimi çöpe atsam spor bölümünde fenerbahçeden başka konu olmazdı ben de edeyim bari bulaşıkları makine yıkıyor ama makineyi çalıştırma ve boşaltma işlemlerini ben yapıyorum
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Gold Member Üyelik tarihi: Dec 2007 Bulunduğu yer: angora(ankara bi daha sormayın bunu :p)
Ruh Halim: | Alıntı:
annem yanımda olmadığı için malef bende yapıorum onu ![]()
__________________ ![]() FAZLA SÖZE GEREK VAR MI?? | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Super Moderator | küresel ısınma ve kuraklık tabi 1 mayısta panzerlerden sıkılan sular da etkili olmuştur bu olayda
| | |
![]() |
| Tags: ediom, itiraf |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|