![]() |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: ordan burdan şurdan
Ruh Halim: | Arkadaşlar sizden benim için gerçekten önemli olan bi konuda yardım istiyorum çok çağresizim ne yapmam gerektiğini inanın bilmiyorum ![]() ben biriyle çıktım geçen sene bu aylarda ve onu çok ama çok sevdim ve biz ayrıldık 3 kez en son ayrılışımızda bu benden ayrıldı ama nedenini söylemedi... bi kaç ay sonra biz arkadaş olarak devam etmeye başladık ve ben arkadaşken sordum neden böyle nedensiz ayrıldın diye.. bu bana başkasını sevdim sende aradım o aşkı ama olmadı senden çok hoşlandım ama onu unutamadım dedi.. bende içim yana yana kabullendim ve aradan kısa bir süre sonra bu bana bidaha denememizi benleyken çok mutlu olduğunu ayrılmak istemediğini söyledi bende sevdiğim için kabullendim ikinci gün buluşacaktık ama buluşamadık ve o günden sonra ne aradı nede sordu bende aramadım şimdi tekrardan arkadaş olarak konuşmaya başladık daha yeni ve biz buluştuk beni eve bıraktı herşey çok güzeldi sanki tekrardan başlıycaktık ilişkiye aradan iki gün geçti ne aradı nede sordu msj çektim cvp vermedi msnde çok soğuk davrandı ne yapmam lağzım bilmiyorum onu gerçekten çok seviyorum sizce söylemelimiyim onu hala sevdiğimiyoksa unutmayamı çalışmalıyım fikirlerinizi bekliyorum kendimi yigip bitirmeken bıktım... ![]() ![]()
__________________ ![]() |
| |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: ankara
Ruh Halim: | bnce gurur de ölsende onun için konuşma o sana ne yaptıysa 2 katını yap seni hm daha çok sever sevmiosada düşünme böle yaparsan onun gözündeki degerin artar gururlu birisi ol konuşma ters ters konuş
__________________ ![]() YORGUN GÖZLERİM KAPANMAYA BAŞLADILAR........... DERS ÇALIŞIYORUM ARTIK BURALARDA OLAMIYCAMM......... |
| |
| | #3 (permalink) |
| Super Moderator | bana kalırsa ne düşünüyorsan söyle verdiği cevaba göre hareket edersin nefret ettiğim bir şey varsa kem küm sözlerdir
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #4 (permalink) | ||
| Gold Member Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: ordan burdan şurdan
Ruh Halim: | Alıntı:
![]() Alıntı:
![]()
__________________ ![]() Konu gizz87 tarafından (06-26-2008 Saat 10:04 PM ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #5 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: ankara
Ruh Halim: | bnce gurur de hep kazanırsın unutursun zaten ya ama kesin başkası hatta daha iisi olur bna güven
__________________ ![]() YORGUN GÖZLERİM KAPANMAYA BAŞLADILAR........... DERS ÇALIŞIYORUM ARTIK BURALARDA OLAMIYCAMM......... |
| |
| | #7 (permalink) |
| Junior Member | kardeş bence sen onu bırak çnkü adam resmen boş kaldıkça seninle muattap oluyo baksana böle insnlarn sratına bakmaya bile değmez...çnkü o biliyoki ben ne dersem bu onu yapıck ondan görüldğü üzre 2. plana atıyo seni...herşeyin hayrlsı ama böyle biri için üzme kendii karşna daha neleri çıkar...
__________________ nokta konmuş bitmiş en güzel hikayem...! |
| |
| | #9 (permalink) |
| Super Moderator | yerim gururunu sanki iç çamaşırınla sokağa çık dansederek seni seviyorum de diyoruz git konuş konuşmak gurursuzluksa 7000 küsur mesajla gurursuzların önde gideniyim
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
![]() |
| Tags: edinn, yardim |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|