![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| İtiraflar Aman kimse duymasın :P |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member | en büyük askım merih itiraf ediorum seni tam 5 kere aldattım bu arada kaan senin albüm için hazırladqın beati ben caldım kendi albümüm için ama kasındın sende
__________________ kusathan a.k.a Repression Biz Gangsta NoN stop İÇeriz Biz Hiç Kapanmasın Vana bak bu son sancı kusat imzalı |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #4 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | yuhhhh şeyy yani aaa inanmıyoruuum ![]() ![]() ![]() iyi halt etmişsin ![]() ![]()
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | bi de en büyük aşkım yazmış oraya aaa onu yazma bari en büyük aşkın olsa aldatır mıydın tü tü tü terbiyesiz
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| | |
![]() |
| Tags: ediorummmd, itiraf |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|