![]() |
| | #1 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: . . .
Ruh Halim: | arkadaslar laf aramızda kalsın ben bu seneki felsefe hocamıza aşık oldum hem de ne ask onun sayesinde dersleri dinliodum sırf onun için ama sonra baktımi dusuk not alıp duruom dinlemem rağmen bu sefer dersten ve hocadan soğudumm şimdi sewmiorumm hıh ![]() Konu ~ ŞiRiNE ~ tarafından (05-30-2008 Saat 01:45 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #4 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: napjan nufüsa mı aljan
Ruh Halim: | ![]() ![]() felsefe yani insanı etqilio isder isdemes ![]() bide bu sefer asıq olmaq üsere olduun kisedemi hoca yaf öğrenjisine asıq ol bari yaff ![]() ![]()
__________________ 4 5 ay kadar aranısdan usaq kalabilirim.. fırsat bulduqja geljem Konu emo0 tarafından (05-26-2008 Saat 07:30 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | ayy şirinecim çok zor ya ama hayranlık bunlar geçici şeyler manayla ders dinliyosunuz işte ne güzel ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: . . .
Ruh Halim: | olede dnleyince de bişi olmadı kii yine duşuk alıomm ![]() ![]() heralde benim felsefe zekam yokk bu arada çok tşkler gizem abla çook saooll grçktenn ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | Alıntı:
boşveerr ![]() öhöhmm konuya dönelim şirinecim bence sende sayısal bi zeka var ![]() ![]()
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." | |
| | |
![]() |
| Tags: ben, itiraf, patlatayim |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|