![]() |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member | ölmk istiyorum ben yaww yiğenim hayvanımı öldürdüü babam kanarya alalım o zman dedi hep dedği şeydir ama almıyor yok neymiş 1 ay süre verecekmişim iisini seççekmiş off yaoff benii hayvanımın yanına götürünn yanee mezara öleyim bendeee ama sonradan iki tane kaplıumbağamı ve sonrada diğer yanlız kalan su maymuncuğumu offff |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | gözdee gebertirim seni ne biçim lafmış o öyle ölmek istiyorum sakın duymiim bi daha alır baban yenisini üzülme tatlım ya ![]() ödüm koptu başlığı okuyunca
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Super Moderator | sakın ölme ölürsen gebertir ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | gözdeee ![]() bi daha gelicek nesli tükenmedi ya bunların
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Dec 2007 Bulunduğu yer: angora(ankara bi daha sormayın bunu :p)
Ruh Halim: | ya gözde saçmalama bende erzurumda köpeğimi kaybettim 1 yıl önce hala üzülüyorm ![]() ama ölmek de istemiyorum zaten sokakda bulup almıştım yavruyken belki annesini bulmuştur canım benim yaa![]()
__________________ inadına ===>GFB<=== |
| | |
![]() |
| Tags: istiyorumm, olmek |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|