![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| İtiraflar Aman kimse duymasın :P |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: Sep 2007 Bulunduğu yer: ankara
Ruh Halim: | 3 senelik çok samimi bildiim kardeşm dediim arkadaşm bna çıkma tklif etti çok deer werdiim we gerçktn haaytmn çok büyk bi parçası oln birisi |
| |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator | çıkamayacağını söylüyorsun o zaman reddet iki ucu b*klu değnek deyimini kullanıyoruz biz böyle durumlar için 3 yıllık arkadaşlık kolay değil ama kabul etmezsen senle görüşmeyi kesmesi de senin arkadaşın olduğunu kanıtlamaz ben iki yıllık arkadaşıma çıkma teklifi etmiştim reddetti sonra başkasıyla çıkarken gördüm ama gene de arkadaşız görüşmeye devam ediyoruz o da senin gerçekten arkadaşınsa reddettiğin zaman arkadaşlığını bitirmez ![]()
__________________ Ben deli değilim !! Bana hergün arife. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #3 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: Yazılarımda;)
Ruh Halim: | sana kötü bi haberim var arkadaşım o zaman:boşuna kardeşim demişsin sen, seninle konuşmayacağını(arkadaşlığınıza zarar geleceğini söyleyip durumu bu şekilde açıklayarak reddetmene rağmen)söyleyen bu insana..yorma kellei..bide takıyosun bu kadar..bu bir hayal kırıklığı?mı varan bir..seninde içinde bierlerde ona karşı birşeyler var?mı varan iki..yoksa varan üç sadece arkadaşını kaybetme korkun mu?eğer bu korkunu kullanıyorsa zaten çıksanızda nasıl bir ilşki olur sence bu? bunu bi düşün derim ![]()
__________________ |
| |
| | #4 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: Sep 2007 Bulunduğu yer: ankara
Ruh Halim: | hayr hiçbişe hissetmiorum bn ona karşı...ama arkadşlını kaybtmek bni korkutuo çnkü 3 senedr herşeimi onnla paylştım bütn boş waktlermiz bile onnla geçti |
| |
| | #5 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: Yazılarımda;)
Ruh Halim: | valla benim yorumum böyle arkadaşım bu ultimatomu sen vermişsin ona tepene çıkmış sanırım biraz..bak şimdi kızdım:/tehdit ne yaa..öyle ilşki mi olur..ne hayır gelecek?
__________________ |
| |
| | #6 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | demek ki o seni senin onu gördüğün gibi görmemiş tehdit konusuna gelince yaptığı şey çok saçma teklifini reddet ve bi daha eskisi gibi zaten olma ![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #8 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | sana arkadaş gözüyle bile bakamayacağını söylüyo baksana demek ki 3 yıl boyunca sadece seninle sevgili olmayı planlamış ne demek yaa reddedersen arkadaşlığımız eskisi gibi olmaz ne demek ![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| |
![]() |
| Tags: napcam, pff, yhaaa |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|