![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| İtiraflar Aman kimse duymasın :P |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: ist!!!
Ruh Halim: | kafam gerçekten bu aralar çok karıışık 11 nisan da 1bucuk senedir çıktığım çocuktan ayrıldım ! anLaşarak oLdu. çünkü o ist a deildi. manisada oturuyordu ve özel bayramlar tatiller vs.. dışında görüşemiyorduk. buna rağman telefon ..msn .. gbi şeylerle ilişkiyi 1 bucuk seneye kadar götürdük..!(L) (bu arada bn 14 yaşındayımm o 15). ama çok iyi anlaştığımız söylenemezdi her konuşmamızda mutlaka tartışır ve kavga ederdik...nyse bitti işte ayrılırken '''seni sevioyorum hande bunu unutma hiç bi zaman ve hep sevicem ''' ddi yani beni unuttu olsa gerek öle deilmi bnde düşüncelerimi ona söledim sen geğmezmişsin ddm yapma böle hande bn seni unutmuş dielim felan ddi. //// ama ben halaaaa senii seviyoooruuummm !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: Yazılarımda;)
Ruh Halim: | ah ablacım aşkın kendisi bi karmaşa zatende ..eğer sevmeden çıkıyorsan seninde ondan farkın kalmaz ki..hepimiz az çok yaptık aynı hataları..ama bu çocuk biraz dengesiz anladığım kadarıyla..ne hayatımın sonuna dek unutmicam-lar gördük boşversene..pıhh..al işte dk bir gol bir..peki bu çocuğun o izmirdeki kız için seni bırakmadığını bilecek kadar güveniomusunki ona?
__________________ |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: (: SyMrNa :)
Ruh Halim: | arkadaşlar dalga geçmeyelim lütfen hepimizin başına gelebilir sana gelince hnd* arkadaşım yaşın çok küçük de olsa sevmediğin bi insanla beraber olma bu hem ona haksızlık hem de kendine
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | merak etme arkadasım senin gibi herkes bu yasta asık oldugunu dusunur ve bu acıyla yasayamayacagını dusunur ..ama yanlıs gene yanlıs teşhis konulmus bir askla karsı karsıyayız kendini sıkma fazla uzun surmez...gecer....
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: (: SyMrNa :)
Ruh Halim: | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() | |
| | |
![]() |
| Tags: coq, edin, kafam, karisiq, lutfen, yardim |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|