![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| İtiraflar Aman kimse duymasın :P |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Sep 2007 Bulunduğu yer: . . .
Thanks: 46 Thanked 18 Times in 15 Posts | bunu neden sölüorum bilmiorum ama söleme gereği duydum ![]() Erkekler tuvaletine girdim nası olduunu anlatiim şimdi bis derste proje sunuoduk benim sefgili dostum özde sözde Gözde ve önündekiyle yanındaki arkadaşı Zeki ve Mert ; mervenin biricik aşkı( bis tabe yine kahkaya bouluos sora zekinin özde sözde Gözde nin defterini alıp kaıda bişiler yasdıını gördüm aslında kalem vuruşlarından anlamıştım ne yasdıını ama almadım bi anda kaıdı Mert e verdi(mert te kaıtları tutan kişi )bi anda onları dövüsim geldi tenefüste girince onları kovalamaya başladık ben Zeki nin peşindeydim![]() tam onu yakalıcaktım ki Zeki kaçtı ben de o sinirle sınıfa doğru yol alıodum ki karşım da Mert i gördüm tam onu yakaaıcaktım ki erkekler tuvaletine girdi ama şurasını atlamayalım erkekler tuvaletinin içine girdim bi adım atıp çıkmadım en az 10 adımlık bi alandan bahsediorum![]() Cesaret buna denmes demi |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member | walla bence iyi dayanmıssın tetu gercekten on adım demek .Senınkı buyuk cesaret erkeklerı kovalıyon..
__________________ seviyorum seni senden habersi hayalimde tutuyorum ellerini hayalimde geliyorum göz göze hep bende seni diyeceğin günü bekliyorum ve o gün gelecek biliyorum.. |
| | |
![]() |
| Tags: erkekler, girdim, tuvaletine |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|