![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| İtiraflar Aman kimse duymasın :P |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Member Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: aşk şehrim
Ruh Halim: | ınternette tanıştığım bırıne aşık oldum ve çok sevıyorum onu.... oda benı sevıyo... evlenmeyı düşünüyoruz ama ailelere asla ınterneete tanıştığızı soylemeyeceğiz.benımde onun da ailesı ınternetten yapılan evliliklere karşılar onu ılk gördüğüm andan berı sevıyorum çok sevıyelı ve durust bı ınsan.... üzgünüm annecim babacım sizlere yalan söylemek zorundayım ama onu çooooook sevıyorum .... gerceklerı anlatsam kabul etmeyeceksınız bılıyorum... bır yandan da ylancının mumu yatsıya kadardır dıye de düşünüyorum...inşallah planlarımız yolunda gıder ve evlenırız ![]() ![]() |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #6 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | ben de 22 yaşındayım çok normal böyle şeyler Allah tamamına erdirsin ![]()
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| | |
| | #8 (permalink) |
Ruh Halim: | yok be değillerdir sen de amma senaryo yazdın sinan yaa
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Member Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: aşk şehrim
Ruh Halim: | inşallah canım ya... ailelerımıze anlatmamız ımkansız.. oyle bı ınanmışlar kı ınternette hep kötü kişiler var dıye.... televızyonda izlediğinde annem ve babam çok büyük tepkı verıyo... nası doğruyu söyleyım mecburum.... ondan asla ayrılmam... siz evli bekar yada çalışıyo musunuz |
| | |
| | #10 (permalink) |
Ruh Halim: | ben çalışıyorum bekarım da sen güvendiğin sürece bi sorun yoktur bence ![]() sen çalışıyo musun ?
| | |
![]() |
| Tags: asik, birine, ediyorum, internette, itiraf, oldum, tanistigim |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|