![]() |
| | #1 (permalink) |
| Super Moderator | Yav bizim kuzenlerin kapısının önünde bayaa iri bi köpek var ve niyeyse benden ve köpeğimden nefret ediyor. Yıkanmış ütülenmiş kıyafeti götürürken köpek gene reverevehevref diye 32 dişiyle hırlamaya başladı ben de zaten karnım aç elimdekini vereyim de çocuğa yemeğe gideyim düşüncesiyle kapıya doğru yöneldim. Üzerime yürüyüp ağzını iyice açarak havlamaya başladı. Acıkmış kudurmuştan betermiş hariden ![]() Açlık başıma vurdu heralde bana saldırmaya hazır köpeğin çenesine bi tekme savurdum ıska geçtiğim için dengem yamuldu düşerayak öbür ayağımı da tekmeye benzer bir teknikle köpeğin suratına doğru uzattım.. Tam İsabet Viynk viynk etti ben de düştüğümden daha hızlı şekilde kalktım sirilaa diye (sktrgt yerine böyle bağrırım ) arkasından hem koşup hem tekmeler uçurdum. Kuzenin komşusunun bahçesine daldı.Benim düşme esnamda saldırsaydı belki de burada olmazdım Bayaa büyük bi köpek çünkü ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #5 (permalink) |
| Super Moderator | Tarihe geçecek bu tarih Mart 2008 Beyazevler Jamjit-Şımarık Savaşı. millete bak ya benim kadar köpeğe acıyorlar da bana acımıyorlar bu arada kimsen, o köpek çerez yer gibi kemik yiyor kasla ne alakası var hızımla kurtuldum ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jun 2007 Bulunduğu yer: Karadenizde bi yerde işte :))
Ruh Halim: | kasların bu kadar kuvvetli olmasa hızlı da olamazsın ![]() ve benim adım kimsen değil kimsin_sen (ohh nasılmışş hep sen mi dicenn ) |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Super Moderator | kismin_ens sen synan ile fazla muhabbet etme kimsen kimsin_sen in kısaltması kimo? bile derim neyse köpek iyi hayvan sevgim var biraz canını acıtıp bıraktım daha fazla sinirlendirirse ardından bir iki kilometre koştururum ![]()
| | |
| | #9 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jun 2007 Bulunduğu yer: Karadenizde bi yerde işte :))
Ruh Halim: | synanla ne alakası varr sen habire takılıyon yanlış yazıyon die de ben takılınca synanla muhabbet ettiğim için mi oluyoo??? hee ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Super Moderator | die değil o diye bi kerem
| | |
![]() |
| Tags: ardindan, dovdum, kopek |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|