![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| İtiraflar Aman kimse duymasın :P |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Super Moderator | Bizim bozuk bi telefon vardı adaptörünü evin her yerinde aradık bulamadık sonra çöpe atmaya karar verdik. Gidip attım ben de sokaktaki büyük çöpe ama.. Adaptörü bulsaydık tamir ettirip konu komşuya birilerine verirdik diye. Neyse attım aradan biraz süre geçti adaptör mutfaktan çıktı. (Valla ben koymadım oaraya ) Sonra hadi Cem telefonu getir dedi annemçıktım sokağa üzerimde daha pijama var gittim çöpün yanına. Yarım saatte 3-4 tane çöp mü atılır kardeşim ya . Sıvadım Kolları daldım çöpe milletin pisliğini sağa sola serptikten sonra telefona ulaştım. aldım eve getirdim. Çok garip bir duygu ya çöpten bişey çıkarıp götürmek. İnşallah kimse bu duruma düşmez. Ama eğlendim de diyebilirim dedim ya garip bir duygu ![]()
__________________ Ben deli değilim !! Bana hergün arife. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #3 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Sep 2007 Bulunduğu yer: . . .
Thanks: 46 Thanked 18 Times in 15 Posts | apizim hadi sen yine bi kere girmişsin ben bi 10 defa falan girmişimdir sınıfta silgileri çöp kutusuna düşer tetu gel silgim düştü kalemleri düşer betül gel kalemim düştü atık kağıt çuvalına atçakları şeyi çöp kutusuna atarlar tetu gel anacım kağıdım düştü ama ben daha fecisini yapmıştım 3-4 saat çöpte bebeğimin ayakkabısını aramıştım bulamamıştım olan bana olmuştu![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Gold Member | ayy hiç utanma yaa bn çok sefdiğim posterleri lamak için evdeki çöp kovasına baktımm yok anam annem poşetl atmış bn dennaeme sölese göndermiyecek anam ayvayı yedik evden kaçıp aşağıya indim anam zıtlığa bak kimse büyük çöp kovasına atmamış bizimkisi hangisi acep hepsinin düğümlerini çözüp baktıum ama bulamadım eve gittiğimdede zati gebermiştim evdeki çöp kovasına bakacam die kafyı gidip kapıya çarpmiştımm ![]() |
| | |
![]() |
| Tags: cop, karistirdim |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|