![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| İtiraflar Aman kimse duymasın :P |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 31 Mayıs 2007 Bulunduğu yer: ..
Thanks: 116 Thanked 18 Times in 10 Posts | Çöp konteynerlarının karşısında camii var Orda ki öğrenci yurdunda olanlarda gördü bu durumu Hem paralar gitti hemde hap kadar edanın hap kadar karizması uçtu gitti ![]() Yavas yavas toparladık karizmayı Yılların birikimi ile bugunlere geldik ![]() ![]() |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 9 Eylül 2007 Bulunduğu yer: . . .
Thanks: 45 Thanked 18 Times in 15 Posts | APİZİME LAF YOK!!! ayrıca teysem senin hikayede güsel bana haber verseydin ben geliryardım ederdm az önce senin anını okuyunca teysem benimde istanbulda yaşadıım bişe geldi aklıma ![]() ankaraya dönmemise 4-5 gün kalmış bende kendi eşyalarımı toparlıorum müzik çalar kalem defter oyuncak falan filan işte(dikkat geçen sene yaşanmıştır )bi anda kolyelerimin evde bi yerde olmadıını fark ettim evi arıom tarıom yok bende balkona çıkıp çöplari karıştırmaya başladım tabe ev halkı bana biras acıyarak biras kısgın biras da şaşkın bakıolar yok yok yok çöptede bulamadım kuzenime sordum nie bana sormadın ki diip aylak aylak güldü onlar bendeydiki onlara bakıodum dedi bende seneye gittiğimde oturcaım başka kimse olmadıı için bişe demeden kolyeleri alıp odadan çıktım bisim odaya girdim bi yandan eşyalarımı toparlıom (eşyaları toplaıp koltuun üstüne atmıştımda)bi yandan da söyleniom sora kuzenimin verdiği posterlerin olmadıını fark ettim sabah çok erken kalktıım için hep balkona çıkar bi yandan oturur bi yandanda çöpçülerin gelmesini beklerdim geçen gün çöpçülerin bisim çöpü arabaya tıkarken içinde abuk subuk rengarenk kırışmış kaıtlar olduu aklıma gelmişti büyük kuzenimi araıp hemen bise gelmesini sölemiştim gelmişti "Çetin abi n'olur beni çöpçülerin yanına götür" diye ağlamıştım oda karşısına çıkan ilk çöpcünün yanına bırakmıştı beni ağlaya sızlaya Çetin abinin yanına döndüm ona baarıp çaardım sorada ağlaya ağlaya eve döndüm en kötüsü mahallede dalga konusu olmamdı![]() |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Banned Üyelik tarihi: 31 Mayıs 2007 Bulunduğu yer: ..
![]() | |
| | |
![]() |
| Etiketler: cop, karistirdim |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|