![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| İtiraflar Aman kimse duymasın :P |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: ANKARA
Ruh Halim: | Ben çok kıskancım ve sevgilimi çok kıskanıyorum.Ama o beni kıskanmıyor.Onun bu huyundan nefret ediyorum. ![]() |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | neden onun huyunu sende denemiyorsan onun senin gibi olacagına sen onun gibi ol bence...cunku ikinizde birbirinizi kıskanırsanız aranızda sorunlar cıkmaya baslar....
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | kıskançlık tabi ki olmalı ama abartmamak lazım.. güvensizliğe dönüşürse fena olur..
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: tekirdağ
Ruh Halim: | ben sevgilimi sevgilimde beni kıskanmaz . ama ben kıskanmaya başladım o da aynı şekiLde. ama bu seferde üstüne fazla gelir o zmnda sıkıLırsın kıskanmanında bi usuLü var ![]()
__________________ HatırLarMısın Küçükken Hep Trene Binerdik Sonra Ben Cama g.tümü Sense Yüzünü Koyardın Herkes Bizi İkiz Sanardı |
| | |
| | #6 (permalink) |
Ruh Halim: | ozaman sevgilin gururlu bence gururluysa ona soyletmen cok zor....
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: tekirdağ
Ruh Halim: | kıskandırmaya çaLış onun kıskanacağı bişeyler yap ![]() bugün eski sevgilimle konuştum falan de bakiyim noLucak ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ HatırLarMısın Küçükken Hep Trene Binerdik Sonra Ben Cama g.tümü Sense Yüzünü Koyardın Herkes Bizi İkiz Sanardı |
| | |
| | #10 (permalink) |
Ruh Halim: | yaw sevne kıskanır ama asırı değil... bence dysl-2006 sen vazgec ....yada vazgceme elinden gelenin fazlasını yap....
| | |
![]() |
| Tags: duymasin, sevgilim |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|