![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| İtiraflar Aman kimse duymasın :P |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Sep 2007 Bulunduğu yer: . . .
Thanks: 46 Thanked 18 Times in 15 Posts | sevgili site sakinleri( )şu aralar Gözde ile benim başımda büyük bi bela var bizim yedinci sınıflarda Erdem abimiz var Ayrıca Gözde'ylede aynı kursa gidiyolar ama konumus bu deil ![]() Erdem abi Gözde'lere yapmadığını bırakmamıştı. şimdi de (ceren saolsun) çoook eskiden Gözde'nin yaptığı bi kağıt Erdem abinin eline geçti(ceren saolsun yine) ve bisi tehdit edio şimdi napıcas bilmiorum olaylarla hiç bi alakam yokken kendimi disiplin kuruluna gitme tehlikesiyle karşı karşıya buldum tabi ona Erdoşş ve Hayvvaaannn die seslendiimi saymassak ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
Thanks: 46 Thanked 18 Times in 15 Posts | ya istersenis çizip gösteriim ama çizmeden önce şnu anlatıyım Erdem abinin lisewden bi kıza yicekmiş gibi baktıını görmüş Gözde'ler ![]() ona elif dediler her hafta sınıftan bi ksı elif yapıolardı falan da falan sora bis Erdem abinin bi kısla çıktıını örendik kısın ismi zeynepmiş o kağıtta da üçünün hakkında bi çizim vardı bi kalp vardı kalbin içinde zeynep yasıodu iki okçıkarmıştık sora o oklardan birinin ucunda erdem dierinin ucunda da elif yasıyodu sadece bi şakaydı ama o çok ciddiye aldı |
| | |
| | #7 (permalink) |
Thanks: 46 Thanked 18 Times in 15 Posts | ama dinlemedi tam özür dileicektik Ceren yüsünden o işte yattı bisi disipline verirse sınıfı daıttırlar çünkü bndan önce sınıftan bi kaç kişi 4-5 defa disipline gitti 4 arkadaşımda yeni disipline gitti bisde gidersek kesin sınıfı daıtırlar |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Gold Member | ama cem abi o kağıdı ceren erdem abiye vermiş bnimde olayda bi suçum yok cerene üstüne basa basa dedim bni katmayın die ceren katmış bnde msnden mail attım bni işe nie soktun die biz bişiy diin onu yapalım yardımlarınızı bekliyoruz.. |
| | |
![]() |
| Tags: napcas |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|