![]() |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member | arkadaşlar buraya en çok utandığınız anıları yazın ama asla kısa kısa yazıp geçmeyin çünkü jamjit apim buna çok sinirlenioo eet bu en çok kızdığınız utandığınız anlar olabilirr örn bi siteden çaldım)işyerinde pcnizin başında oturup tebesire takılıyorsunuzdur. karşı odadan iki arkadaş excelde hazırlamakta oldukları tabloda ifli formulasyonu beceremezler. sizden yardım isterler. gidersiniz, formulasyonu halledersiniz. üstteki birkaç hücreye de aynı formulasyonu kopyalamanız gerekiyordur. mousela hücrenin alt köşesinden tutup yukarı taşırken mouse kayar. tekrar denersiniz, dandik mouse yine kayar. üçüncü sefer aynı şey olunca sinirle "hay a__na koy_yım senin gibi mo..." dersiniz cümleyi tamamlamadan kafanızı 90 derece sola çevirirsiniz. odanın diğer köşesindeki masasında kendi işiyle uğraşan bayan mesai arkadaşınızla göz göze gelirsiniz. renkten renge girersiniz. işin en vahim yanı ise; iki kişi bi formulasyonu doğrultamayan arkadaşlarınızın renkten renge giren suratınıza bakıp pis pis sırıtmalarıdır. aynen bununki gibii |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: napçan bize mi gelcen :D
Ruh Halim: | hiç bir şey anlmadım
__________________ «™ॐ๑๑€nTeL DeGiLizKi MaNiTaMIz OLSuN,CaDDeLi DeGiLiZKi AraBaMIZ OLSuN.BiZ €dİrN€LiYiZ BIrAKINDa FarKImIz OLSun.!!!ॐ๑ஓ ®™ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Super Moderator | bizim sokakta benim yaşlarımda başka birisi yok evden uzaklaşmamam gerektiğinde kapı önünde top oyunuyorum ve oynadıklarım arasında 12 yaşından büyük birisi yok aralarında gökdelen gibi duruyorum beni tanımayanlar yoldan gelip geçerken kendimi garip hissediyorum ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: νєѕѕєℓαм
Ruh Halim: | Alıntı:
ne diceksin sandım biliyon mu ![]() o gun badiye gitmiştim 3 kilo kas yapmıstım en buyuk anım be helal bana be ![]() ![]() ![]() EN BÜYÜK anım =) sagola tanıstıgım gun ![]() | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jun 2007 Bulunduğu yer: Karadenizde bi yerde işte :))
Ruh Halim: | bende lisede voleybol takımındaydım antremandayken formumda olmadığım bi gündü bi kaç kez top dışarı gidince bi arkadaş laf attı bende sinirlenip hocanın yanında o top .... girsin dedimm ![]() siz halimi düşünün artık ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Super Moderator | yok badiye gitmedim ben alayı sporla oldu şişirme kasları sevmem ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: Yazılarımda;)
Ruh Halim: | benim çook vardır ööle aklımdaydı hatta unutturdunus yha
__________________ ''Nemrud isen ateşten kork!Ateşe gireceksen önce İbrahim ol!. .'' alıntıdır |
| | |
![]() |
| Tags: anilarinizz |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|