![]() |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: ANKARA
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts | ben geyik yapacak birini bulamıyorummmm |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #6 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: Yazılarımda;)
Ruh Halim: | tamam yha insanlık hali yeni arkadaşımız olabilir..bak canım burada konuların altına yorum yaparken geyik yapılıır müzik muhabbetlerinde geyik yapılırr ondan soraacııma geyik cafemiz vaar kurallara uymak kaydıyla her köşesinde geyik var tatlım kapiş? ![]() ![]()
__________________ ''Nemrud isen ateşten kork!Ateşe gireceksen önce İbrahim ol!. .'' alıntıdır |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: ⓞⓡⓓⓐⓝ
Ruh Halim: | geyik yapacak biri yhok ztn ![]()
__________________ æ αткη l ¢єнєηηємм∂є αтєşιηℓє кανυя вιzι кαяαкαятαℓ ......................●ιηвαℓαη¢є∂● .......... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | bende anlamadım burda 20 binden fazla kişi var nasıl bulamazsın her yer geyik kaynıyor ama benden sana tavsiye bu gidişle biraz zor bulursun.....
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Super Moderator | aslında 10-15 kişi olarak varız da evet 30.000 den fazla üye var bi yerinden dal foruma biz de yapalım seninle geyiğimizi
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tags: geyik |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|