![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| İtiraflar Aman kimse duymasın :P |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | cocuktum pazardan kendime civciv aldım cok tatlıydılar onları beslerdim bahcede beslediğim için 7 tanesini malesef kediler yedi benimde cok zoruma gitti kalan 3 tanesini evde beslemeye basladım cok sıkı koruyordum civcivlerimi neyseki ben iki dakalıgına dısarı cıktım (cıkmaz olaydım) cunku geldğimde civcimlerimin tuylerini gordum malesef kedi onları da yemişti işte oan kader anıydı kediyi bahcede oturmus bir vaziyette yakaldım sanki cok guzel yemek yemiştide dinleniyordu neyseki onu dama goturdum bir iki kez duvara vurduktan sonra damdan sert bir sekilde asağı attım ama olmedi bu yuzden arkadaslarım bir hafta boyunca kedi katili diye benii cagırırdılar ama ben ne yapi siz olsaydızı ne yaprdınız ....
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| | |
| | #3 (permalink) |
Ruh Halim: | vaybe eda demek sende kedi mağdurusun desene ikimizde civcivzede olmusuz....
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| | |
| | #5 (permalink) |
Ruh Halim: | ne yapalım be jamjit ben hayvan dusmanı değilimki tan aksine onları cok severim ama o kedi varya ağğ ulen ağğğ...
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Super Moderator | Alıntı:
Yani hayvanlar çok iyi yaratıklar ama hayvanlıklarını bilsinler. İnsanlar gibi olmasınlar yoksa tekmeyi yerler benden.
__________________ Siz piskopatsanız, Ben zırpsikopatım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Senior Member | yaa benimde kuşumu yedi vicdansız pis nankörler
__________________ RüzgaR N£ KadaR S£rT £s£Rs£ £ssiN, KayadaN aLıp GötüR£c£ği T£k Ş£y Tozdurr.. |
| | |
![]() |
| Tags: bitti, ettim, itiraf |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|