![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| İtiraflar Aman kimse duymasın :P |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: mersin
Ruh Halim: | ona binmeden önce tereddüt ettim kaptan şöfore sordum bu bilet dogrumu diye sonra bindim ve rahatladım eger otobüse yetişemeseydim para yok karamanı zaten bilmiyorum ... yorumlarınızı bekliyorum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | valla ucuz kurtulmssun birazda sansın varmıs....
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: City oF GFB ! - Mıgros
Ruh Halim: | valla ucuz kurtulmussun
__________________ ♥---==-♥°° Ñè MuTlu VATANI Sevene°°♥-==---♥ |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| Ne MuTLu ••¤ TÜRKÜM ¤•• DiYeN'e ... ! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jun 2007 Bulunduğu yer: Karadenizde bi yerde işte :))
Ruh Halim: | ![]() ![]() ii kurtarmışın bende bi kere dinlenme molasında wc gittim dönüşte bi baktım otobüs hareket ediyoduu hemen koştum meğerse yanlış otobüsmüş muavin kapıdan bağırıyoo "abla bu değil senin araba diğerii" hem halime güldümm hemde benden büyük biri bana abla demesine kızdımm ![]() ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Gold Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: muğla
Ruh Halim: | Alıntı:
![]()
__________________ Ben onlarla değilim ayrıca son sözüm benimle iyi günümde,kötü günümde yardımlaştığınız için teşekkürler | |
| | |
![]() |
| Tags: cok, komik, walla |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|