![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| İtiraflar Aman kimse duymasın :P |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Dec 2007 Bulunduğu yer: samsun
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts | çevremde gamsız tasasız biri olarak biliniyorum ne işle uğraşsam çabuk sıkılıyorum uzun süre bir işte tutunamıyorum aşk hayatımda böyle birini beğeniyorum onunla çıkmak istiyorum ama onu tanıdıktan sonra artık sıkılmaya başlıyorum isteklerden sıkılmaya başlıyorum acaba gerçekten beni derinden etkileyecek bir insan var mıdır yanlız olmayı seviyorum.ayrıldığım insanlarla yinede görüşüyorum bir dost olarak sadece bir kız vardı eskiden hep onnunla arkadaş olmak isterdim ama bir türlü konuşamadım aynı okula giderdik aynı yerde otururduk ama ona bir türlü açılamamıştım tabi bunlar yıllar önceydi o şimdi evlendi ve çocuğu bile var acaba benim sorunumun temelinde bu mu var not:daha önce hiç kimse için öyle duygular hissetmemiştim |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: May 2007 Bulunduğu yer: _İsTaNBuL_
Thanks: 116 Thanked 18 Times in 10 Posts | O kızla alakası fln yok ustadım. Ona ulaşamadığın için hep aklında kalmış bence. Hani bi söz varya Seversin evlenirsin karın olur Seversin kavuşamazsın kara sevdan olur Senin kide o hesap. Senin yaşadıklarının benzerini yaşadım Herseyden herkesten zamanla cok sıkıldım Sevdim sandım Sonra o kişileri tanıdıkca bi ilişki yaşıycak kadar sevmediğimin farkına vardım vs vs Herşeyi zamana bırak Kendinede cok tasa etme Sonra benim gibi hasta olursun ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: Yazılarımda;)
Ruh Halim: | Alıntı:
![]() | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: İnatcılık:D
Thanks: 11 Thanked 7 Times in 4 Posts | edaya ben de katılıyoyorum bırseye ulasıncaya kadar pesınden kosuyosun elde ettıkten sonra da kıymetını bılmıyorsun aslında herkese erısemedığı guzeldır ama senınkı bırazcık fazla gıbı sankı |
| | |
![]() |
| Tags: benim, halim, olacak |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|