![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| İtiraflar Aman kimse duymasın :P |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: İSTANBUL
Ruh Halim: | Bi gün yine geziyoduk lisenin bahcesinde kapıdan kosarak biri geldi bi baktım ki kim gecen güz yanında görüp bagarıp cagardıgım jojuk bunun benim üstüme yürümeye başlayınca bende kavga cıkardım cocugun burnunu kırdım bitanemde benim ( lafla ) kafamı kırdı . neyse o günden sonra postayı koydu bana hala arıom acmıo teli ne yapmam lazım ne yaparsam barışır
__________________ H3RK3S! B3KL3R!M HIZLI R3P Konu mobimag tarafından (01-16-2008 Saat 12:08 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: Yazılarımda;)
Ruh Halim: | Yhaa şöle Bişe War Bazi Kizlarin Hoşna Gider Sahiplenme Duygusu ..aiyh Bak Benimçin Kawga Edyo Baabinda..bazilarindada Ters Teper..üstelik özgürlüüne Düşkün Biriyse Işin Daha Zor..bide Kizin Yaninda Vurmadin Inşallah..karizmayi Tam çizersin:sbence önce Seninkiyle Konuşmaliydin Bu çocuun Hatasi Diil Kusra Bakma Ama önceden Uyardiysan Onun Hatasi..neyse Olan Olmuş..varan1) çocuktan özür Dilemek(oda Biraz Yiğitliğe Bok Sürdürmeyen Bi Tipsen Zor)varan2)telefonlarina çikmasada Elbet Sokakta Yakalarsin Ince Bi Dille Ona Olan Aşiri Sevginden ötürü Olduğunu Falan Söylersin(e Tabi çiçekti Vs.gibide Püf Noktalari Artik Sen Düşün)dönmezse Zaten Hayir Gelmez Ondan Söliim... |
| | |
![]() |
| Tags: pismandim |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|