![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| İtiraflar Aman kimse duymasın :P |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Dec 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts | ben 17 yaşındayım.15 yaşında9. sınıfta birine aşık oldum.ancak 10. sınıfta açıldım ama kabul etmedi sonra 2 3 hafta sonra başka biriyle çıktı(çağlar) bi kaç gün sonra ondanda ayrıldı.arkadaşlar aracılığıyla bişiler oldu ama mesela şimdi bana çağlar mı puyol() mu deseler puyol derdim falan demiş. çağlar la çıktığımdan çok pişmanım falan demiş.neyse geçen sene böle bitti yaz tatilinde msn de konuştuk bana dersçalıştırır mısn falndedi sonra ben ona camın var mı dedim. o bana sende çağlar gibi başlama falan dedi ben açma dicektim inanıon dimi güvenion bana dedim o bana tabi ki dedi sen güvenion mu dedi bende ewet güvenmesem sevmezdim dedim.oda devamet o zmn dedi bende onagüvenmesem seni sevmezdimdedim güvenmeye devam et zamanı gelince düşünürüz dedi.neyse bu sene de bayağı iyiydi armaız ama ben ona doğum günü için hediye aldım onu kolyenin üstünde ismi yazıodu bana --bunu takanlarla dalga geçiom ben bunu çöpe atrım falan dedi sen bunu al dedi. sizce ben bu kızı bırakmalımıyım yoksa gerçekten kolyeyi beğenmedi çok açık sözlü biri mi ? cvplarınız bekliom bişi daha eklemek istiom bana kolyeyi beğenmemesinin kçkte olsa başaka bi nedeni daha var galiba.ben ona çıkma teklifi etmedim yani şuan ikimiz için bi sıfat yakışmaz neden aldığımı vurgulamak için beğenmemiş olabilir Konu puyol tarafından (12-31-2007 Saat 06:21 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #4 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: May 2007 Bulunduğu yer: _İsTaNBuL_
Thanks: 118 Thanked 18 Times in 10 Posts | Bişey sölim mi bu kız cinayet sebebi ( Mecazen söyledim Gerçek anlama yorup ciddiye almayın )Kızı tanımam etmem ama anlattıklarına bakılırsa bu kızdan hayır gelmez Ben bunu bilir bunu söylerim Bu kolye olayının benzerini yaşamıştım ama karşımda kine bu kadar hödükce davranmamıştım Cok kaprisli, artizce tavırlar bunlar |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | valla kardeş kendini aşk konusunda kandırmada ne yapıyorsan yap gercekten onu sevdiğine inanıyorsan vede sana uygunsa bence onu bırakma......
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Ruh Halim: | ya bence ne kadar seviosanda unutmak zor olsada unutmaya çalışş seni sevmio olsada arnızda bi arkadaşlık varmış belli ve oo çok iğrenç kızlar gbi davranmış bi insan bana hediye verdiğinde ben asla böle bişey yapamam banada biri böylew yapsa bilmiorum o an ne yapardımm bu kız sana göre biri değill bencee hemde hiç değill bu ne yaa valla çok sinirlendimm ne zannedioo o kızz kendinii |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: ...
Ruh Halim: | KESİNLİKLE VAZGEÇEBİLMEYİ başarabilirsen dene ve vazgeç çünkü çok kabaca bi harekette bulunmuş insan sevdiğinin aldığı hediyeyi beğenmese bile böyle bi tepki asla veremzdi onun duygularında bi problem var galiba bu açık sözlülük değil kesinlikle....
__________________ bÖyLeMi sOnA ErECeKtİ bÖyLE pArÇa pArÇaMı oLaCaKtIk bUkAdAr yAlAnMı yAşAnDı hErŞeY hEm sAnA HeM bAnA YaZıK....... |
| | |
![]() |
| Tags: ahhhh |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|