![]() |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: Ankara
Thanks: 0 Thanked 4 Times in 4 Posts | yanlış yer ve yanlış zaman işte bütün mesele bu .. ya sevgi ... seversiniz karşılık görürsünüz yada göremezsiniz. ya çok seversiniz yadaa sevdğinizden istediğiniz karşılığı göremezsinizz.. ya sevmediğiniz , istemediğiniz kişi sizi sever siz sevemezsiniz.. iştee hayat size o zaman zor gelmeey başlarr... yaa aslında ben birini seviyomm .. ama ondan pek emin değilimm yanii telde konuşması çok çok iyi ...ama gel gelelim biraz ihmalkar davranması beni üzüyooo ... ama nasıl olduğunu bilmiyorum ama sevdim iştee sanal da olsa sevdimm.. ben seni sevdim sanal prensimm..... sevdimmm öyle kii geceleri uyku uyuyyamadımm ...sevdimmm kimi zaman aç kaldım boğazımdan bir lokma geçmedii... kimi zaman gözlerimden yaşlar boşaldı ..ama olsun beni yine seni sevdimm hem çookkkkk sevdimmm imkansızımm... gizli prensimmm benim..... EmrE....... |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) | |
| Gold Member Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | Alıntı:
İNŞALLAH MUTLU OLURSUN ARKADAŞIM..AMA SANALDA AŞK BİRAZ ZOR OLUYO YAA..BİDE İKİNİZ AYRI ŞEHİRDE OTURUYOSANIZ O ZMN DAHADA ÇOK ZOR....
__________________ ___________________________________________ AYORTON SENNA..... Kimseden teşekkür bekleme İnsan vardır ; İnançlıdır. Uyumludur. Barışçıdır. Elde ettiğinden fazlasını başkası için de ister. | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned | I Ask Of You Whooo Your love is like a gentle breeze upon a brand-new day Your touch and what it does to me - like a flower needs its rain We are like one of a kind, true love is hard to find I cant go on another day Just hear me when I say I ask of you, would you love me, if nothing else went right? And I ask of you, would you hold me, forever in your life? And dont let me fall, cause I can only give my all Here I am I ask of you I found the place where I belong, its right here next to you And nothing else matters now, with all weve been through I cant go on, tryin to deny just what I feel inside But now before I let go, you gotta let me know I ask of you, would you love me, if nothing else went right? I ask of you, would you hold me, forever in your life? Dont let me fall, cause I can only give my all Here I am I ask of you Yes I do I ask of you Whoa I never really thought (I never really thought) That youd be all to me (That youd be all that really matters to me) Id give everything and all I am to you Oh baby, baby, I know you feel this way too I ask of you, would you love me, if nothing else went right? And I ask of you, would you hold me, forever in your life? And dont let me fall, cause I can only give my all Here I am I ask of you senlik bi şarkı Allah sabır versin |
| | |
| | #6 (permalink) |
Ruh Halim: | yüzde yüz katılıorum sana mobi..bide güven lazım ama
__________________ ___________________________________________ AYORTON SENNA..... Kimseden teşekkür bekleme İnsan vardır ; İnançlıdır. Uyumludur. Barışçıdır. Elde ettiğinden fazlasını başkası için de ister. |
| | |
| | #8 (permalink) |
Ruh Halim: | gurbet cekio demekki abLan...güvenleri varsa sorun yok.. ![]()
__________________ ___________________________________________ AYORTON SENNA..... Kimseden teşekkür bekleme İnsan vardır ; İnançlıdır. Uyumludur. Barışçıdır. Elde ettiğinden fazlasını başkası için de ister. |
| | |
![]() |
| Tags: kalbim, yarali |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|