![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| İtiraflar Aman kimse duymasın :P |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member | gozde yerınde olsa once sevdıgım kısıye dıkkat ederdım nasıl bırı eger gercekten sana deger verecekse bence duygularını gıt acıkla ama fazlla ustune gıtme sadece acıkla derım...
__________________ seviyorum seni senden habersi hayalimde tutuyorum ellerini hayalimde geliyorum göz göze hep bende seni diyeceğin günü bekliyorum ve o gün gelecek biliyorum.. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Super Moderator | Evet sadece söyle derim ben de. Yüzü kızarırsa üstleme. Oralı olmazsa gene üsteleme. Yutkunup konuşmaya başlarsa dinle.
__________________ HER GÜNÜM CENAZE HER GÜNÜM ŞEHİT BUNLARIN SEBEBİ BİR İT OĞLU İT UYAN EY TÜRK EVLADI UYUMA UYAN 30 KUPONA ALINMADI BU VATAN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 31 Mayıs 2007 Bulunduğu yer: ..
Thanks: 116 Thanked 18 Times in 10 Posts | nickindeki 96 doğduğun seneyi ifade ediyosa bu ask mesk sevgi konularında bu ne hız demekten kendimi alıkoyamıcam Neyse beni bağlamaz ne diyeyim hakkında hayırlısı ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 8 Haziran 2007 Bulunduğu yer: Karadenizde bi yerde işte :))
Ruh Halim: | yoooy kızım birini seviyon diye mi kendinden nefret ediyon ben olsam sölemem erkelere seni seviyom diye ilk adımı atınca kendilerini bişi sanıyolarr boşveerrr |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: 8 Kasım 2007 Bulunduğu yer: mavi planet
Ruh Halim: | zor problemleriniz valla cok zor nasil altindan cikicaksiniz bilemem kolay gelsin zizeeee
__________________ ![]() AFFETMEK VE UNUTMAK IYI INSANLARIN INTIKAMIDIR |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: 8 Kasım 2007 Bulunduğu yer: mavi planet
Ruh Halim: | sizde cok alemsiniz kiz yazmis 96 ugurlu sayim diye hala cocuk demeyin ya
__________________ ![]() AFFETMEK VE UNUTMAK IYI INSANLARIN INTIKAMIDIR |
| | |
![]() |
| Etiketler: ediyorumm, kendimden, nefret |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|