![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| İtiraflar Aman kimse duymasın :P |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: 24 Eylül 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Ruh Halim: | -Coğrafyacının sandelyesinin arkasını tebeşirle boyayayan, -lise birde biyoloji uygulama dersinde ölü kurbağayı canlısıyla değiştirip hocayı bayıltan, -mükemmel bir ayna sistemiyle geometri yazılısının 4 sorusunu çalan, -fizik hocasının arabasının kapılarını japon yapıştırıcısıyla yapıştıran , -milli güvenlik hocasının (yüzbaşı)sırtına sakız yapıştıran(adam 1.94 boyunda bende ki de ne cesaret )-matematik dersinde hoca tahtaya yazarken konuşan hoca sınıfa döndüğü anda çok uslu bi kız olan ben -gene matematik yazılısında sınıfın diğer tarafına bakıp "tüüü reziller kopya çekiyolar"diyen ve hocayı oraya yolladıktan sonra fotokopi şeklinde kopya çeken BENİMMMMM PİŞMAN DEĞİLİM YİNE OLSA YİNE YAPARIM ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 30 Temmuz 2007 Bulunduğu yer: Aydın
Ruh Halim: | matematık hocamın arabasını duz kontak yapıp bahcede dolaşan WC nin kapısını kırıp sona yerine takan.. Coğrafya hocamın sırtına Fu..c Me yazan.. BUNLARIDA BEN YAPTIM PİŞMAN DEĞİLİM Bİ DAHA YAPARIM..
__________________ O Üsküdardadır ArarsanızZz Bulursunuz NANKÖR Ceza'nızı |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 30 Temmuz 2007 Bulunduğu yer: Aydın
Ruh Halim: | öleyım en tatlısı aman en yüz karasıyım ben + bi kaç tane daha var ! Hocanın çantasından anahtarını çalıp dolabından sınav sorularını çalan Hocanın telefonunu aşırıp saatlerce sevgilimle konuşan BENİİMMM PİŞŞMANN HİÇÇ DEĞİLLİİMM
__________________ O Üsküdardadır ArarsanızZz Bulursunuz NANKÖR Ceza'nızı |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: 24 Eylül 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Ruh Halim: | hıı doğru sölemişsin o zaman ![]()
__________________ NE BAKTIN FARKLI MI GELDİM? cin:dile benden ne dilersennnnnnnnn adam:özür dilerim abiiiiii |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: 24 Kasım 2007 Bulunduğu yer: cehennemin dibi
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts | bende geçen yıl hocanın sandalyesine japon yapıştırıcısı sürmüştüm hocaya biri gidip hocam sınıftan biri sandalyeye yapıştırıcı sürdü oturmayın die biri ispitledi hocada bizden biiri oldunu anlamıştı beni çağırdı yoklamayı al dedi tmm dedim ayakta alıyodum oturda al dedi sınıfın başkanı yanımda duruyodu başkanı oturttum ![]() |
| | |
![]() |
| Etiketler: degilim, pisman |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|