![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| İstekler İstek parçalar buraya |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member | Herkese selamlar Ben b u siteden ayrildikdan sonra geri gelince bir cok seyin degistigni fark etdim Misal Thanks butonu kalkmis bence thanks butonu emege saygi gostergesi olarak gerekli bisiydir ve Thanks ya da direkten emege saygi butonunu aktiv ede bilirsek cok sevinirim Onlarda olmadi diger forum sitelerindeki gibi rep puani verelim ya da baska bi yolla ne bilim iste bi sekilde emege saygimizi gosterelim Tarih 29.07.08 Saygilaimla omen15 |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Senior Member | Ama yinede emege saygi butonunun ve ya rep puaninin ayrii bir yeri var Yine bir misal bi konu actin sana tesekkur etdiler yarin o bur gun o konu ikinci sayfaya gecince senin konun unutulur ancak thanks butonu ve ya rep puanio unutulmaz ![]() ![]() Gordunmu ne guzel aldim bagladi konuya ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Administrator Üyelik tarihi: 13 Ekim 2007 Bulunduğu yer: (: SyMrNa :)
Ruh Halim: | server değişikliğinden kaynaklanan bi durumdan dolayı thanks butonumuz aktif değil..en kısa zamanda geri getirilecek arkadaşlar merak etmeyin..
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Gold Member Üyelik tarihi: 9 Aralık 2007 Bulunduğu yer: angora(ankara bi daha sormayın bunu :p)
Ruh Halim: | Alıntı:
haklısın aslında ![]() | |
| | |