![]() |
| | #1 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: . . .
Ruh Halim: | sayın adminim de deişkilik yapma arifesindeyken solim dedim ruh halleri tamamen deişebilir mi acaba çnku guzel diiller ![]() |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #4 (permalink) |
| Super Moderator | Güldürme beni Şirine 60 yaşındaki adamı kıskanıyorsun ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Super Moderator | olaya şöyle bak bi de o dilekçe yazdı verdi konular açıldığında da paylaşımda bulundu elinde varsa sun başka ruh halleri ne olabilir bi ara foruma smile koyup duruyordun onları paylaş tek bir konuda webmaster da eklesin istiyorum da istiyorum ile işler 3-5 yaş arasındayken çözülüyor
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Administrator | Siteyi genel olarak degiştirme işlemleri var şu anda. Genel olarak portal degişip yeni haline gececek. Portalı daha kullanışlı hale getirmek için gece gündüz çalışıyorum. Portal bittikten sonra foruma gecip forumda gerekli degişiklikler yapılacak.
__________________ Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: ---
Ruh Halim: | yle bi istekte bulunulmusken ben de bi forum sitesinde gorduğum ruh hallerini buraya koyayım istedim çok guzeller ben de zaten bu siteye üyeyim agresif ![]() alaycı ![]() alkollü ![]() asabi ![]() aylak ![]() bitkin ![]() çatlak ![]() deli dolu ![]() dertli ![]() dost canlısı ![]() hasta ![]() havalı ![]() iyimser ![]() çapkın ![]() kaçık ![]() Konu Küçükhanım tarafından (07-25-2008 Saat 02:52 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: ---
Ruh Halim: | kop kop ![]() kuralcı ![]() kurnaz ![]() mutlu ![]() mutsuz ![]() nazlı ![]() öfkeli ![]() oynak ![]() pişman ![]() romantik ![]() saşkın ![]() sewimli ![]() sinirli ![]() şokta ![]() şüpheci ![]() utangaç ![]() uykulu ![]() işte bunlar,size bi fikir verir sanırım. sunuda belirtim sadece smile işareti var yani ![]() uykulu die değil sadece smile ![]() |
| | |