![]() |
| ||||||||
| İstekler İstek parçalar buraya |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member | Uzun bir aradan sonra herkesi selamliyorum Ben uzun bir aradan sonra siteye tekrar girdim ve de Forum oyunlarinin acik olmasini gorup cok sevindim su anda evde olmadigim icin katilamiyorum ancak Insallah gelicek gunlerde araniza tekrar donucem Gelelim esas meseleye ben bu sitede gercekdende oyun istiyorum Forum oyunlari basliginda olan skorlar toplaya bilecegimiz eglenceli flash oyunlarla zengin bi forum oyunlari bolumu Dediklerimi anlamayanlara daha acik bir sekilde sogliyeyim Forum oyunlari bolumunde site uyelerinin topladigi puanlarla siralamaya gire bilecegi bir bolum istiyorum Yani bir oyunda 150 puan bi arkadasimiz aldi 175 puan bir Siralama Sampiyonumuz Uye ismi - 175 puan 2cimiz Uye ismi -150 puan Hala da anlayaman varsa ben ne yapa bilirim ki Dedigim gibi bu sitede skorlarla yarisa bilecegmiz flash oyunlar olsa super olur bu bolum siteye gelenlerin sayinida artirir bence
__________________ Suskunlugum Asaletimdenir Her lafa verilecek cevabim var Ama once bakarim _______________Laf mi diye Sonra sogleyene bakarim _______________Adammi diye |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator | aslında olabilir de bi flash oyunun linkini koyup herkes yaptığı skoru yazarsa gene olabilir
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Senior Member | Alıntı:
yani mesela googleda online oyun yazinca geyikmerkezinin isminin en ust siralarda gelmesi guzel olmazmi ??? Herkese soruyorum olmazmi ??? Ancak simdilik bogle idare ede bliriz sanirim Sirine hala anlamayan ola biliyor bende sasiriyorum bazen bu kadar aiklamadan sonra anlamayacak varsa ben bisiy yapamam artik
__________________ Suskunlugum Asaletimdenir Her lafa verilecek cevabim var Ama once bakarim _______________Laf mi diye Sonra sogleyene bakarim _______________Adammi diye | |
| | |