![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| İstekler İstek parçalar buraya |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator | Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] bilmiyorum nokiam olmadığı için ama işe yarayabilirler belki kontrol etmedim karşına çıkacaklardan sorumlu değilim..
__________________ Siz piskopatsanız, Ben zırpsikopatım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: çanakkale
Ruh Halim: | saol cnm da onlarla çok uğraştımm bişi çıkmadı yaniii hep hata werio linkler bozuk oluoo ...geyik merkezii 1numara ..her site böle değilllll |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: çanakkale
Ruh Halim: | tabii kalıcıyımm tek başımıza kaldık şu dünyada bak yne aklıma eskii sewgilim geldii yaww aman biri gider biri gelirmişş.....beni mutlu eden tek şey GEYİK MERKEZİİ |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Gold Member | ewt yaaa bnde aradım baya bi tane uydu telefona okda kumlu bşeler igrnç... ama telefoncular yapabilir blki bn de götürecem şmkü mavi mavi sıkkınlık verio artık bari beyaz olsyaydı .....
__________________ ![]() SEN YOKSAN BN ZATEN HİÇ OLMADIM DEMEKTİR......... |
| | |
![]() |
| Tags: n70, temaa |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|