![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| İstekler İstek parçalar buraya |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Banned | beni bu forumdan silinduyduğum işkenceler modlar ne iyi eğitmişsiniz gerçekten tehdidten baska bisey bilmiyolar bu benim çektiğim işkence sona erecek ama intikamamımı alıcambu kötülükleri tüm forumlara yayacam baa böle yapmanızın sonu kötü olur good bye 24 saat zamanınızvar hermkeze mail gelince işiniz biter |
| |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: napjan nufüsa mı aljan
Ruh Halim: | lan sivri zeka nedion baqim söle derdin ne sende çaqmasın ellam hadi uza lan velet
__________________ 4 5 ay kadar aranısdan usaq kalabilirim.. fırsat bulduqja geljem |
| |
| | #4 (permalink) |
Ruh Halim: | sakat yha su sivri zeqa bana msn adresini versede yılın küfürünü etsemde rahatlasam yha mail gelince işimiz biteceqmiş zuha ![]() ![]() ulen veletler sis adamı öldürürsünüz ama gülmekten su maili bana toptan toptan gönder![]() 1 maille yıkılmazsam hani garanti olsun ![]() ![]() ![]()
__________________ 4 5 ay kadar aranısdan usaq kalabilirim.. fırsat bulduqja geljem |
| |
| | #6 (permalink) |
Ruh Halim: | gerzek yha adminim bunlar çoluk çocukla işimis war nese suraya bi yere geyikmerkezi kres acalımda orda yuvarlansınlar ![]() ![]() ![]() ![]()
| |
| | #7 (permalink) |
| Gold Member | espiri yaptıgını mı düşünüo bu moron yaw ömrümün hayatı boyunca böle saçma bişi dymadım ![]() eer bu espiryse bana şu meşhur lafımı sölemk kalıo ![]() ESPİRİ YAPTI KERTENKELE VUR KENDİNİ YERDEN YERE ![]() ![]() ![]() başkası da warda aır kaçar oo ![]() ![]()
__________________ ATAMIZ SAYESINDE NE KADAR RAHAT UYUYORUZ KI; HALA UYANAMADIK!!!!! |
| |
| | #10 (permalink) |
| Super Moderator | foruma üye olduğundan beri kıldım gittiğine benden çok kimse sevinemez ayrıca öyle ulu orta söylersen ilk durumda seni buluruz ne yapacaksan çaktırmadan yap tabi yersen asıl sana goodbye ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
![]() |
| Tags: adninistraror, beni1, duy |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|