![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| İstekler İstek parçalar buraya |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: TÜRKİYE
Ruh Halim: | evet ya eğitim bölümünde liselilere yer var üniversitelilere yer var ya banaaaaaaa derdimde çok.. paylaşım alanım da yok ühüüü |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | aa ne alaka arkadaşım her yer paylaşım için uygun.. Geyik Cafeye yazabilirsin..Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] eğer bi dedin varsa itiraflara konu açabilirsin..Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] hiç bi başlık bulamazsan TKG bölümüne yazabilirsin..Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] içip dağıtarak dertleşmek istiyosan Geyik Bar' a gelebilirsin Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...]e seç beğen al ![]() aç konunu başla bi yerden ![]()
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." Konu gizz87 tarafından (05-23-2008 Saat 10:54 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #3 (permalink) | |
Ruh Halim: | Alıntı:
teşekkürler şeker... aslında farkındayımda bizim eğitimin eğitimden sayılmıyormuş gibi gelmesiii..... neyse ilgilendiğin için teşekkürler.. belkide böle bir ilgiye ihtiyacım vardı onun için böle trip yaptım.. sen bana baqma açıkta kalırsam bizim ilçe belediyesi bakıcak bana:d | |
| | |
| | #6 (permalink) | ||
| Gold Member | Alıntı:
__________________ Alıntı:
| ||
| | |
| | #10 (permalink) | |
Ruh Halim: | Alıntı:
![]() ![]() :yada başka birinden mi bahsediyorsun...allam ya kafam karıştı..... açıklık getirirsen sevinirim. beni soruyorsan ben her naneyi okudum okunacak okul varmı başka bilmiyorum | |
| | |
![]() |
| Tags: bolumunde, egitim |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|