![]() |
| | #1 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: . . .
Ruh Halim: | şeyyy ben dusundumde geyik okul die bi bolum açalımm ders fln anlatalım geyiklere belli derslerin oğretmenleri olsun onlar geyiklerimizin sıkıştığı dersleri ona anltsın olabilir mi acaba bole bişi ![]() olyrsa ben turkçe ( edebiat) oğretmeni olabilirmmm ![]() sonra jamjit de sayısal alndaki butun derslerin hocası olur ( araya coğrafyada sıkıstırısınıs )sonra paronayakkukla da tarih oğretmeni olr ![]() tabi ben simdi bunları kebdi kafamdan yazıorumm deişk hocalar da olabilirr ee ne diosunus bu fikre ![]() |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator | reddediyorum veya 4-5 kat maaş istiyorum bütün sayısalların hocası ha kafayı mı yedin kızım sen ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Super Moderator | mat 1 hocası olurum ancak 29 net çıkardığım başka yer yok çünkü ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Banned Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: . . .
Ruh Halim: | Alıntı:
![]() bence yapılsınn ![]() ![]() | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Super Moderator | ben de beden eğitimi öğretmeni
| | |
![]() |
| Tags: fikrim, geldi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|