![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| İstekler İstek parçalar buraya |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 (permalink) |
| Super Moderator | sayısalım iyidir de hocalığa soyunacak kadar değil beden eğitimi de iyidir ya milletin sorunları olabilir ne bileyim yükseğe zıplayamıyorum iki koşup tıkanıyorum falan gibisinden onlarla uğraşsam ben sporcu kişilikleri severim öğrencim olmalarını isterim ![]()
__________________ HER GÜNÜM CENAZE HER GÜNÜM ŞEHİT BUNLARIN SEBEBİ BİR İT OĞLU İT UYAN EY TÜRK EVLADI UYUMA UYAN 30 KUPONA ALINMADI BU VATAN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 19 Mayıs 2008 Bulunduğu yer: nerde olsun istersen orda :P
Ruh Halim: | tabi tabi en rahatı senin olsun demi yağma yokk ![]() sen mat fizik bioloji ve kimya hocasısın ( araaya coğda sıkıstırılabilirr ) okkk ![]()
__________________ YoksaSizHalaGeyikMerkezilileştiremediklerimizdenMi siniz ![]() |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 19 Mayıs 2008 Bulunduğu yer: nerde olsun istersen orda :P
Ruh Halim: | yok o kadar da diil ![]() ya neden istemion kii ne guzel işte seni onermişim tşk etcene hıhh ![]()
__________________ YoksaSizHalaGeyikMerkezilileştiremediklerimizdenMi siniz ![]() |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Super Moderator | sanki oturduğum yerde para kazanmamı önerdin alla alla ![]() etmiyorum teşekkür falan tabi girdiğim her branşın maaşı olacaksa o ayrı ![]()
__________________ HER GÜNÜM CENAZE HER GÜNÜM ŞEHİT BUNLARIN SEBEBİ BİR İT OĞLU İT UYAN EY TÜRK EVLADI UYUMA UYAN 30 KUPONA ALINMADI BU VATAN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #16 (permalink) |
Ruh Halim: | herşey geyik merkezi içinn duymamıs oliim para fln ![]() eer olacaksa ben seninkileri de alabilirim jamjit ![]()
| | |
| | #18 (permalink) |
Ruh Halim: | eee bole bişi olur mu olaz mıı yaaa sence jamjit olabilir mi bole bişi ![]()
| | |
| | #19 (permalink) |
| Super Moderator | forumda lise ve üniversiteler bölümü var önce hocaları tayin edelim sonra da lise bölümüne her hoca kendi konusunu açsın sınıfın kurallarını falan yazsın olabilir aslında ciddi ders anlatımı olacaksa orada olur olmayacaksa lay lay lomda yapabiliriz
| | |
| | #20 (permalink) |
Ruh Halim: | lay lay lomda olsun yaa ![]() okulun mduru kim olsunn ![]() ben açim mi konuyu hıı ??
| | |
![]() |
| Etiketler: fikrim, geldi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|