![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| İstekler İstek parçalar buraya |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: May 2007 Bulunduğu yer: _İsTaNBuL_
Thanks: 118 Thanked 18 Times in 10 Posts | ya arkadaşlar pcye nette bulduğum fotoları kaydedemiyorum ![]() Sakın kimse bana sağa tıkla farklı kaydet yap demesin cıngar çıkar ![]() |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator | başka bir tarayıcı yükle sağ tıkla farklı kaydet desem gene cıngar çıkabilir ![]() onu da denediysen hareketli resimler için bişey diyemem ama sabit ler için "prt sc" (print screen) tuşuna bas bi paint aç ctrl+V yap jpeg olarak kaydet önemli dosyalarını yedekleyip bilen birisiyle beraber format atmak en mantıklısı gerçi ama bi süre böyle de götürebilirsin
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: Antalya
Thanks: 3 Thanked 0 Times in 0 Posts | Bizde Sorun hakkında detaylı bilgi bekliyoruz..Nasıl yani kaydedemiyorum? Sağ tuşu tıklayınca ne çıkıyor? Windows un Resimleri kaydetmeme gibi bir seçeneği olduğunu sanmıyorum. Yada hata mesajı veriyorsa hata mesajını bize bir print screen yap. Bir de herşeye cıngar çıkarma..Sulukuledenmisin? Kasımpaşadan mı?
__________________ Kapı Kapı Bu Yolun Son Kapısı Ölümse Her Kapıda Ağlayıp, O Kapıda Gülümse NFK |
| | |
| | #5 (permalink) |
Thanks: 118 Thanked 18 Times in 10 Posts | Basbaya sağa tıklayınca farklı kaydet yapıorum tamam diorum kaydolması gereken yerde oyle bısey kayıtlı olmuo Hersey basbaya oluo ama kayıtlı bısey mevcut deıl özetle Ayrıca Balattanım Sorun mu yarattı |
| | |
| | #6 (permalink) |
Thanks: 3 Thanked 0 Times in 0 Posts | Şimdi sorun Windows tamı yoksa Explorer demi onu öğrenmemiz gerekiyor evvela.Bunun içinde Farklı bir Web Browser (Opera,Firefox,Netspace) Kurup yeni browserin ile resmi kaydetmeyi bir dene bence..Yada Flashget Kullanıyor isen Flashget Kullanarak indirmeyi dene. Ayrıca Balattan Olmanın benim açımdan bir sorunu yok..Ama Venüsten katılsan Oda Sorun yaratmazdı.. ![]()
__________________ Kapı Kapı Bu Yolun Son Kapısı Ölümse Her Kapıda Ağlayıp, O Kapıda Gülümse NFK |
| | |
| | #7 (permalink) |
Thanks: 118 Thanked 18 Times in 10 Posts | ya sen böyle deince dank etti Ben hep firefox kullanıorum Alışmışım Firefoxda resim kaydedemiorum :/ Demin int explorerda denedim kaydetti Ya bu mozilla firefox u nasıl düzeltirim ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
Thanks: 3 Thanked 0 Times in 0 Posts | Cıngar Çıkartmazsan Bişey Sorabilirmiyim? Resme Sağ Tıklayıp > "Farklı Kaydet" mi Diyosun? Yoksa Sağ Tıklayıp > "Resmi Farklı Kaydet" mi Diyosun?
| | |
| | #9 (permalink) |
| Super Moderator | ben diyince yapmıyorsun neyse başlat denetim masası program ekle kaldır mozilla firefox önce kaldır sonra da kurulum dosyasını bir daha çalıştır sildiysen de bulursun heralde link istersen vereyim
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
Thanks: 118 Thanked 18 Times in 10 Posts | resmi tıklyınca zaten resmi farklı kaydet seceneği cıkıo kaydet yapıosun tamam dıosun kayıtlı olması gerekirken kaydetmıo ![]() Agrasif insanım ben jamjit Öyle hemen denileni yapmam Önce efelenirim ![]() ya şimdi mozillayı baştan mı yüklicem Uff Kara talihim off |
| | |
![]() |
| Tags: help, helpde |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|