![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| İstekler İstek parçalar buraya |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 9 Eylül 2007 Bulunduğu yer: . . .
Thanks: 45 Thanked 18 Times in 15 Posts | biz msni en baştan yükledik ama ben bişe yapmadım |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Moderator | opera programını kur istersen bi ben sana dur linki bulayım Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] firefox u nasıl duzeltebilirim demissin jamjit in anlattığı gibi kaldırıp baştan yeni surumunu kurarsan duzelmesi lazım
__________________ Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] KATILMAK İSTEYENLER Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...]. Konu ercan85 tarafından ( 5 Mayıs 2008 Saat 23:59 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Super Moderator | Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] firefox ile ilgili sürüyle link istediğini indir bi daha dene bu arada yeniden kurmadan önce sildin de mi ? üzerine yüklediysen sorun devam edebilir
__________________ HER GÜNÜM CENAZE HER GÜNÜM ŞEHİT BUNLARIN SEBEBİ BİR İT OĞLU İT UYAN EY TÜRK EVLADI UYUMA UYAN 30 KUPONA ALINMADI BU VATAN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Super Moderator | olabilir.. o zaman... başlat programlar diyanetsoft v1.05 buradan dosya-dua bul-nete bağlı kalma suresi- aç duayı sonunda kadar oku sağ alt tarafına amin yaz kasimpasaimami@akp.net adresine gönder onlar yüksek şuralara bildirirler baktın olmadı üninin dışına çıkarken bilgisayarı da al oralarda bir yetkiliye götür
__________________ HER GÜNÜM CENAZE HER GÜNÜM ŞEHİT BUNLARIN SEBEBİ BİR İT OĞLU İT UYAN EY TÜRK EVLADI UYUMA UYAN 30 KUPONA ALINMADI BU VATAN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Etiketler: help, helpde |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|