![]() |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member | arkadaşalar youtube ye türkiyeyi kötüleyen videoları bildirmek için neler yapmamız lazım ben 2 video buldum ama nasıl bildireceğim
__________________ Herzaman gül, hayata gülücük şaç, gülmeyi benimse, Çünkü senin bir gülüşün için, Koca dünyada yaşayan biri mutlaka biri vardır Konu deniz_denizli tarafından (04-02-2008 Saat 12:04 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator | ilgin için teşekkürler bulunduğun ilin polis merkezine yazabilirsin ve de izlediğin videoların altında report yeri var ama ben çok uğraştım bir işe yaramıyor sen hangi ilden olduğunu söyle bildirmen gereken adresi vereyim
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Junior Member | linkleri yazdım zati ama bana kötüler gibi geldi sözleri kedi ve köpeği öyle anlatınca belkide ben kızdım denizli olarak anlatıyor linkleri ilk mesaja attım
__________________ Herzaman gül, hayata gülücük şaç, gülmeyi benimse, Çünkü senin bir gülüşün için, Koca dünyada yaşayan biri mutlaka biri vardır |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Super Moderator | o vidyoları koyanın profil adresi bu Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] Şİkayetin neyse yazıp yukardaki adresi de ekleyip (usluplu yaz küfür-argo gibi şeyler olmasın) bu adrese yolla 2 hafta içinde sana alındığına veya işleme konulduğuna dair bir şeyler yazmak zorundalar yazmazlarsa sıkılmadan aynı maili gönder ha bire 155@denizli.pol.tr
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Super Moderator | ne demek Irakta öldürülen milyon sivile laf yok türkiyede manyağın biri kediye bişey bağlamış bundan dolayı istemiyorlar bizi Hehhoho diye gülerim anca bari mantıklı bişeyler zırvalasalardı ![]()
| | |
![]() |
| Tags: kotuleyen, turkiyeyi, videolar, youtube |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|