![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| İstekler İstek parçalar buraya |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member | Sayin adminimiz ve de moderetorlerimiz sitenin kopyalama destegi yok vve de benim icin bu buyuk sorun yaratiyor dogru allinti yapib kopyalamak mumkun ama bazi yerleri silmemiz gerek bize gerektigi kadar kopyalamak icin bence olmali bu ![]()
__________________ Suskunlugum Asaletimdenir Her lafa verilecek cevabim var Ama once bakarim _______________Laf mi diye Sonra sogleyene bakarim _______________Adammi diye |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | bende ilk girdiğimde koyalama yoktu ama sonra alıstık işte....ama baska turlu kopyalanıyor....
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Senior Member | Ben kopyaliyorum alinti yaparak ama site uzerinden kopalamanin tadi baska bazen unutuyorum kalakaliyorum
__________________ Suskunlugum Asaletimdenir Her lafa verilecek cevabim var Ama once bakarim _______________Laf mi diye Sonra sogleyene bakarim _______________Adammi diye |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | olsun olsun geyikmerkezinin de farkı bu ![]() kötü niyetli kişiler olabilir sözüm forumdan dışarı ![]() ama işte kurunun yanında yaş da yanar hesabı ![]() başka yollar deneyelim artık yapıcak bişey yok ![]()
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Super Moderator | Burada kişilerin kendi çabaları da var onları zamanında kendi sitelerine taşıyanlar oldu. Onların hızını kesebilmek için bu uygulama yapıldı. Kopyalamayıver ne olacak yav oku geç işte ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Senior Member | Alıntı:
__________________ Suskunlugum Asaletimdenir Her lafa verilecek cevabim var Ama once bakarim _______________Laf mi diye Sonra sogleyene bakarim _______________Adammi diye | |
| | |
![]() |
| Tags: benim, biri, icin, onemli, sorunlardan |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|