![]() |
| | #1 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: Jul 2007 Bulunduğu yer: şeytanların az meleklerin çok olduğu yerden
Ruh Halim: | Bin mesajdan sonra gold member gibicesinden bi şey yazan yere istediğimiz bi şeyi yazsak?? Rep usulü gelsin ona göre üyelerin tecrübe puanları ortaya çıksın.. Mesela: Üyelerin avatarının üstünde bir yerde mesaj sayısına eş değerde yıldızı gibi bişisi olsa? Her 250 mesaj bir yıldız mesela.. Belli bir mesaj sayısından sonra nicklerimizi renklendirelim?? Haftanın konuğu da bence isteğe göre seçilsin. Çünkü bir süre sora acaip bir yığılma olcak hatta konuk sıkıntısı bile çekilebilir zannımca ![]() ....Üye profilleri açılsn? üyelerin resimlerini, özelliklerini falan görelim??? Fan cluplara da gelince: Mesela metal birliği gibi bişey olsun tüm metalciler o birliğe girsin; spor, takımlar vb. de aynen... her kulübün ayrı ayrı Başkanları olsun bu başkanların gruba eleman alıp atabilme gibi yetkileri falan olsun grup başvuruları da bu başkanlara yapılsın herkes istediği bi fun clup kurabilsin yada kurulu fun cluba üye olabilsin? Avatarın altına da dâhil olduğun fun clubun adı yazsın? Her birliğin ayrı bir yeri olsun yani bi nevi modluk gibi bölümlerinde sadece konu açıcaklar ve yorum yapıcaklar o kadar… Mesela: Metal birliği Karizmatikler Birliği Samsunlular Birliği gibi.. Abi bir beş ytl borç wersene birliği ![]() ![]() Bi sitede Atatürkçü düşünce birliği diye bir grup görmüştüm ak partici zirve grubu ile manyak kavga ediyodu bunlar sitenin reytingi bir tavan yapıyodu ki sormayın fakat bu sitede siyaset yok.. Demek istedğim bunun gibi şeyler mesela.. Flooda belirli bir yerde izin werilsin mesela fun cluplarda ve forum oyunlarında.. Normal geyikten başka ciddi bir sohbet yeri olsun burada herkes özgeçmişini falan yazsın haftanın konuğu gibi değil de daha böle güncel hem kişiliğimiz ile ilgili hem hayatımız ve ideallerimiz ile ilgili falan konuları paylaşabilsek.? Geyik merkezi’ nin erkekleri için ayrı bir bölümü olsa vede aynı zamanda bayanlar için de Biz erkekler kendi bölümümüzde erkeklerle ilgili konuları paylaşsak (mesela damatlık modelleri gibi)erkek muhabbeti yapsak hiçbir bayan giremese? bayanlar da kendi bölümlerinde aynen .. bize de bunların bölümlerine giremesek? Yada girsek ..üye toplantılarına önem verilse yılda 2 kez toplansak? Kardeş Gibi olsak ![]() yeni smileyler eklense? Süper olar ![]() |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Sep 2007 Bulunduğu yer: . . .
Thanks: 46 Thanked 18 Times in 15 Posts | fikirler güzel ama fan clublar yerine bence sosyla gruplar olsa daha iyi olur mesela Geyik Merkezi yıllananlar grubu falan filan işte ![]() avatarın altında üye olduğumuz grupların yazması çok kokoş işi olur bence bu arada şu erkek kadın bölümlerinede gerek olabilri![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Super Moderator | 250 mesaja bir yıldızsa benim 20 den fazla yıldızım olur ![]() elimde olsa yapardım da bu işler webin elinden öpüyor kusra bakmayın canlarım ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Administrator | Arkadaşlar elimde bazı işler var onları yapıyorum. Asıl önemli olanı ise forumun yeni versiyonu cıkacak onu bekliyorum. Yeni versiyonu cıktıgında hepsini yapacagım merak etmeyin ![]() Biraz beklemek şart uzun süredir bekliyorum. Çalışmaları devam ediyor. Bittiginde çok daha güzel olacak ![]()
__________________ Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | bakalım ![]()
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| | |
![]() |
| Tags: mesela, messela |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|