![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| İstekler İstek parçalar buraya |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: May 2007 Bulunduğu yer: _İsTaNBuL_
Thanks: 118 Thanked 18 Times in 10 Posts | ![]() YALANCI YARİM MÜZİKLERİ 1-ALLAHIM GÜÇ VER BANA 2-ARAPSAÇI 3-BENİ YAK 4-BENİM HALA UMUDUM VAR 5-BENİM KÜÇÜK SEVGİLİM 6-BİR DERDİM VAR 7-BİR SEVMEK BİN DEFA 8-BİR SEVMEK BİN DEFA2 9-BU AŞK FAZLA SANA 10-BU KALP SENİ UNUTUR MU 11-ÇÖPÇÜLER 12-DÖNMEK&YANDIM YANDIM 13-GESİ BAĞLAR 14-GÖKYÜZÜNDE YANLIZ GEZEN YILDIZLAR 15-GÖNÜL 16-GÖRDÜĞÜME SEVİNDİM & VAZGEÇME 17-GÖZLERİN 18-GÜLLERİN İÇİNDEN 19-HASRETİNLE YANDI GÖNLÜM 20-LAVİNYA 21-OTOMOBİL 22-ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ 23-RÜZGAR 24-SENİNLE BİR DAKİKA 25-SEVDAN BİR ATEŞ 26-SON PİŞMANLIK 27-YALANCI YARİM(SLOW) 28-YETER Kİ 29-ZAFERLERİM 30-BİR GÜN BELKİ HAYATTAN(BARIŞ AKARSU & BURAK) 31-YALANCI YARİM-RODRİGONUN GİTAR KONÇERTOSU 32-YALANCI YARİM(SLOW2) : Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] ![]() AKADEMİ TÜRKİYE 1-BATSIN BU DÜNYA 2-BEN SENİ SEVERİM 3-DAĞLAR DAĞLAR 4-ENDAMIN YETER 5-EYVALLAH 6-GEMİLER 7-HERŞEYİ YAK 8-İÇİMDE BİR SIZI VAR(ANNEM) 9-İKİ YABANCI 10-IT İS MY LİFE 11-NAMUS BELASI 12-ÖYLE SARHOŞ OLSAM Kİ 13-SEVDİM SENİ BİR KERE 14-TAMİRCİ 15-TRİP YAPMA 16-YILLAR SONRA 17-YOLLARDA BULURUM SENİ 18-ZOR AŞK :Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] DÜŞÜNMEDEN BULUTLAR KOŞMAM GEREK 1-ADINI ÇIKAR DELİYE 2-BEN 3-BEN(AKUSTİK VERSİYON) 4-KAYBOLDUM(ÖLÜM) 5-RAPATMA 6-VAZGEÇME 7-VURDUM EN DİBİNE KADAR 8-YALAN DÜNYA 9-YAZ DEMEDİM 10-YAZDAN KALMA 11-YETER BE 12-ZÜMRÜD-Ü ANKA : Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] ![]() ISLAK ISLAK 1-ALDIRMA 2-AMASRA 3-AYRILACAĞIZ 4-BİR KASABA AKŞAMI 5-GEL GÖR BENİ AŞK NEYLEDİÜ 6-GÜN OLUR 7-ISLAK ISLAK 8-İSTERDİM 9-KİMDİR O 10-MAVİ : Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] ![]() 1. Resimdeki Gözyaşları Söz & Müzik: M. Ergin Soyarslan 2. Unutamadım Söz & Müzik: Barış Manço 3. Her Şeyi Yak Söz: Sezen Aksu Müzik: M. Mikroutsikos 4. Rüzgar Söz & Müzik: İlhan Şeşen 5. Bir Sevmek Bin Defa Ölmekmiş Söz & Müzik: Ferudun Hürel 6. Sevdim Seni Bir Kere Söz & Müzik: Özdemir Erdoğan 7. Yeter Ki Söz & Müzik: Fikret Kızılok 8. Allahım Güç Ver Bana Söz & Müzik: Barış Manço 9. Olmadı Yar Söz: Nilüfer Yumlu Müzik: M. Nikorlaos Karvelas 10. Hasretler Ayrılıkla Başlar Söz & Müzik: Serhat Kelleözü 11. Hatıralar Söz & Müzik: Mirkelam 12. Ben (Tek Başıma Şiir) Söz & Müzik: Barış Akarsu Şiir: Hatice Akarsu Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] Mekanı cennet olsun ![]() Konu EDA tarafından (03-22-2008 Saat 05:53 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator | dinlemem ama linkler kırık hangi forumdan arakladıysan gördüğün ksımını değil bağlantı adresini kopyala linklere bakarsan bir kısmının .... diye gittiğini görürsün rapidde öyle bir adres olmaz ![]()
__________________ Ben deli değilim !! Bana hergün arife. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tags: akarsu, albumleri, baris, tum |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|