![]() |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member | BEN DE ARANIZA YENİ KATILDIM TANIMAK VE TANIŞMAK İSTERİM SİTEYE TESADÜFEN UĞRADIM AMA HARİKA..OLMAZMIIII?? ![]() ![]()
__________________ ![]() KeŞqE hEp çOCuq KaLsAqtA kALpLeRiMiZ yErİnE dİzLeRiMiZ KaNaSa...! |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #3 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jun 2007 Bulunduğu yer: Karadenizde bi yerde işte :))
Ruh Halim: | olursun tabi neden olmayasın ki (Allahım zorla eziyet istiyolar )sürekli online ol ortama bi karışş yorumlarda bulun ![]() konu paylaşımında bulun(gözünü seveyim tekrar olmasın arama yap yani)sonra açılan ankette en yüksek oyu alırsan Haftanın Kurbanı şey yanii Haftanın Konuğu olursun![]() ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: ¢єηηєттєη
Ruh Halim: | ben şanslıydım ki geldiğim hafta haftanın konuğu olabildim ama EDA'nın da dediği gibi aylardır üye olup konuk olamayanlar da var.. sen de olursun inş. ![]()
__________________ ![]() ♫ ڪดq๏ ♥ Ҝ๏ℓ๏ ♫ Konu ~~MeLosh~~ tarafından (03-19-2008 Saat 04:21 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Super Moderator | ben bi daha olacam çok sevdim iki koldan yürütsek olmaz mı ![]() o dediğini modlar demedi eda dedi ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." Konu gizz87 tarafından (03-19-2008 Saat 11:03 PM ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
![]() |
| Tags: beni, haftanin, konugu, yapin |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|