![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| İstekler İstek parçalar buraya |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member | sevgili abilerim ablalarım bi sitede mod veya adminseniz oluş hikayenizi nasıl olduğunuzu yazarsanız seviirimm saygılarımla gözde96 ![]() |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #4 (permalink) |
| Super Moderator | webmasterinkini söyliyim siteyi açtı yönetecek biri lazımdı açtığında tek üye kendisi olduğu için admin oldu
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: muğla
Ruh Halim: | ya aslında şöyle bişey olsa üye no diye siteye üye olan kaçıncı kişi olduğumuzu görsek
__________________ Ben onlarla değilim ayrıca son sözüm benimle iyi günümde,kötü günümde yardımlaştığınız için teşekkürler |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Super Moderator | Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] bu senin prfilinin adresi 18910. üyesin
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Super Moderator | Zaten sitede dolanıyorum girdiğimde gördüğüm yanlışları düzeltmek için modluk istiyorum dedim ve aldım
| | |
![]() |
| Tags: adminler, burayaa, modlar |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|