![]() |
| | #1 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: internetin olduu her yerden
Ruh Halim: | concon baby cim eddie adlı üyeler banlanmıss üyeler ne yaparda banlanır onu çok merak ettim birde banlanma suresi ne kadarr?? merakımdan soruorum yanlıs anlasılmasınn |
| |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jun 2007 Bulunduğu yer: Karadenizde bi yerde işte :))
Ruh Halim: | onların neden banlandığını bilmiyorum, banlanma süresi de admin ve yöneticilerin oluruna bakar banlanmamak için de forumun belli bi kuralları vardır ve bu kurallara uyulması gerek bunların başında -adminlere yöneticilere ve diğer üyelere saygısızlık -sürekli konu tekrarı -sürekli flood -forum içerisinde uygunsuz konu ve konuşmalarda bulunmak vb bunlar banlanmaya yeterli sebeplerdir ![]() Konu kimsin_sen tarafından (02-15-2008 Saat 02:54 PM ) değiştirilmiştir.. |
| |
| | #6 (permalink) |
| Super Moderator | Eee ne demiş büyüklerimiz eline-diline-beline sahip çıkacaksın seni 2.si ilgilendiriyor ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #8 (permalink) |
| Super Moderator | Aslında yazıyı göderdikten sonra onu da düşünmüştüm de birisi nasılsa ekler diye yazmamıştım senmişsin o ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #9 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: internetin olduu her yerden
Ruh Halim: | weyselde banlanmıss bunlar ii üyeler yaw neden banlanıolarkii uzun zaman siteye girmedikleri ve cvp yazmadıkları için olabilir mi kii??? |
| |
| | #10 (permalink) |
| Super Moderator | valla okuduysan ne mutlu sana çünkü yazmıştım. Mobi döndüğünde özelden sorarsın uzun zaman siteye girmemek veya cevap yazmamak ban sebebi değildir. Anca haftanın konuğu olursan ve cevap yazmazsan galiba
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konu Jamjit tarafından (02-15-2008 Saat 04:35 PM ) değiştirilmiştir.. |
| |
![]() |
| Tags: bisi, kafama, takildiii |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|