![]() |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: Yazılarımda;)
Ruh Halim: | Sitemizin sevgili adminlerine sesleniyorum sağlık bölümü açalım mı?bence yararlı olur bilinçlendirme açısından site sakinleri için hım ne dersiniz![]()
__________________ ''Nemrud isen ateşten kork!Ateşe gireceksen önce İbrahim ol!. .'' alıntıdır |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator | bu sitede fazla sakin yok hepsi deli dolu ![]() takıl kafana göre de paylaşabilirsin bence konuları
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) | |
Ruh Halim: | Alıntı:
![]()
__________________ ''Nemrud isen ateşten kork!Ateşe gireceksen önce İbrahim ol!. .'' alıntıdır | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Super Moderator | psikiyatrik sorunlarınızla ben ilgilenirim
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Super Moderator | anormallik avcısı Jamjit ![]() Sorununuz varsa tedavi etmem o sorunla yapabileceğiniz şeyleri gösteririm. Bütün insanlar normal olsa hayat çekilmez olurdu de mi ![]()
| | |
| | #10 (permalink) | |
Ruh Halim: | Alıntı:
![]() yha benim ailem sağlıkçı aslında yazılar yasarımda modluktan pek annamam şöleim cancaasıma baqlım
__________________ ''Nemrud isen ateşten kork!Ateşe gireceksen önce İbrahim ol!. .'' alıntıdır | |
| | |
![]() |
| Tags: acsak, bolumu, saglik |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|